maanantai 1. helmikuuta 2016

Häänettisivut hääinfon sijaan

Ennen kuin saan jäsenneltyä ajatukseni hääjuhlasalin somistukseen liittyen julkaistaanpa tällainen jo jonkin aikaa luonnoksissa pyörinyt postaus meidän häänettisivuista. Kuten jo kutsupostauksessa kerroin, meidän kutsujen mukana ei siis lähtenyt erillisiä paperisia infolappuja, vaan kutsussa oli häänettisivumme osoite. Sivuilta vieraat sitten pystyivät hakemaan lisätietoa häistämme.

Tein sivut Bloggerilla, sillä se on blogin kirjoittamisen ohella tullut tutuksi, kas kummaa ;) Piilotin sivut hakukoneilta, mutta periaatteessa ne olivat avoimet ja niitä pääsi kuka tahansa katsomaan. Meitä tuo ei kuitenkaan haitannut. Hahahahaa, tämän seuraavan virkkeen olen kirjoittanut joskus alkukesästä: Eiväthän ne ole pystyssä kuin häihimme asti ja vaikka sinne joku muukin kuin häävieraamme eksyy niin eksyköön :) Just joo, häihin saakka tosiaan! XD Sivuthan ovat edelleen olemassa, melkein puoli vuotta häiden jälkeen :'D Poistin niiltä kaikista yksityiskohtaisimmat tiedot mm. häiden apureista, joten jos jotakuta kiinnostaa käydä kurkkaamassa, miltä sivut näyttävät, niin tässäpä linkkiä.

Sivujen ulkonäkö noudattelee pitkälti häidemme paperituotteiden ja itse asiassa myös tämän Purppurasade-blogin ulkonäköä. Bannerissa toistuvat tutut tipuset ja puu. Fontitkin ovat tietty samoja kuin muualla ja värimaailmana häiden teemavärit violetti, vaaleanvihreä ja valkoinen.

Hääinfo-välilehdeltä löytyy samat tiedot kuin monen paperiselta hääinfolapulta eli hääkirkon ja juhlapaikan nimet sekä osoitteet, häiden ajankohta, kaasojen ja bestmanin nimet, pukukoodi, K-18-juhlien alkamisajankohta, häähashtag jne. 

Ilmoittautumisvälilehdellä ohjeistetaan vieraita ilmoittautumaan häihin tai ilmoittamaan esteestään 5.7. mennessä kyseisen sivun kommenttiboksiin tai puhelimitse minun tai Keken äidille (me kun oltiin itse täällä Jenkkilässä). Samalla pyysimme kertomaan mahdollisista ruoka-allergioista ja erikoisruokavalioista. Kommenttiboksiin tulleet kommentit asetimme Bloggerin kautta siten, että ne vaativat meidän tarkistuksen, joten ne eivät tulleet näkyviin muille kuin meille.

Lahjat-välilehdeltä löytyi tilinumeromme ja linkki lahjalista.netin kautta kasaamamme lyhyeen lahjalistaan. Kuten sanottua rahalahjat olivat kuitenkin ensisijainen toiveemme, sillä häiden jälkeen takaisin Yhdysvaltoihin suunnatessamme mahtui matkalaukkuihin vain rajattu määrä tavaraa. 

Kartat ja ajo-ohjeet -välilehdeltä löytyy, yllätys yllätys, nimensä mukaisesti kartat ja ajo-ohjeet niin hääkirkolle kuin juhlapaikallekin. 

Biisitoiveita-sivulle toivoimme vieraidemme esittävän toiveita lempikappaleistaan, jotta olisimme voineet lisätä niitä häidemme soittolistoille. Yhden yhtään biisitoivetta me ei kuitenkaan vierailtamme saatu :'D Kaikkimusiikkista porukkaa selkeesti! :)

Viimeisellä välilehdellä on kuvia minusta ja Kekestä yhteisen taipaleemme varrelta. 

Sivut tuntuivat olleen tarpeeksi informatiiviset. Ainakin mm. kaikki vieraat löysivät perille, melkein kaikki ilmoittautumiset tulivat ajallaan, lapset alkoivat poistua juhlapaikalta illan myötä ja häähashtagia osattiin käyttää :) Muutamat häidemme vanhemmista vieraista eivät käytä nettiä, mutta sitä varten kutsuissa oli äitiemme yhteystiedot, joten problem solved.


Oikein aurinkoista viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

 1. Kävin kurkkaamassa sivuja, tosi kivat ja selkeät!
  Meillä vain ei olisi toiminut, koska suurinosa vieraista on jo sen verran iällä, että en usko netin käytön olevan ihan hanskassa... Mutta hyvä näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Monika! Kiva kuulla, että pidit sivuja selkeinä <3

   Häiden ikäjakauma onkin varmasti suurin tekijä siinä, voiko pelkkiä nettisivuja infokanavana edes ajatella. Jos meilläkin olisi ollut enemmän iäkkäämpiä vieraita, olisimme varmasti pistäneet kaikille infolaput kutsun mukana menemään :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!