torstai 25. helmikuuta 2016

Tuolihuput vuokralle Oulusta

Juhlapaikallamme on suoraan sanottuna melko rumat tuolit ja lisäksi niitä on kahdenvärisiä; tummansinisiä ja beigejä. Näin ollen tiesinkin heti siellä ensimmäistä kertaa käytyäni, että ne täytyy ehdottomasti jotenkin naamioida häidemme ajaksi. Ratkaisu ongelmaan olivat tuolihuput:

©Iiro Rautiainen

Päädyimme vuokraamaan huput Decoriosta. Tiinalla oli Oulun häämessuilla alkuvuodesta 2015 tarjous, johon päätimme tarttua (3€/huppu, sis. somistenauhan ja pesun). Huput olivat kauniin puhtaanvalkoiset ja materiaali venyvää, joten ne sopivat varmasti lähes tuoleihin kuin tuoleihin. Toivolan tuoleihinkin ne olivat lähes täydelliset! Tokihan tuolit kuulsivat hiukan kankaan läpi, mutta me emme antaneet sen häiritä. Ne oli myös helppo pujauttaa tuoleihin ja ne pysyivät hyvin paikoillaan. 

Yksi syy, miksi valitsimme vuokrauksen nimenomaan Tiinalta, oli se, että pesu kuului vuokrahintaan. Oli niin mahtavaa, ettei siitä tarvinnut itse huolehtia ollenkaan, vaan pystyimme vain palauttamaan huput Oulun keskustaan häiden jälkeisenä maanantaina. Toinen painava syy valintaan oli se, ettei huppuja tarvinnut silittää, kiitos niiden materiaalin. Emme halunneet yhtään ylimääräistä hommaa hääviikolle ja muista paikoista, joista huppuja kyselimme, ei silitystä olisi voinut välttää. 

Somistenauhoihin olisin mielelläni ottanut vähän väriä. Decoriolla ei kuitenkaan valitettavasti ollut tummanviolettia nauhaa ja hopeat satiininauhat olivat jo varattuja päivällemme, joten päädyimme valkoisiin organzanauhoihin. Nekin olivat toki sievät, mutta vähän olisin silti enemmän kaivannut väriä pöytiimme ja nauhat olisivat olleet siinä oiva apu.

Pidimme Tiinan kanssa yhteyttä pääosin sähköpostilla. Kaikki sujui sulavasti ja Tiina oli todella joustava ja ymmärtäväinen asiassa kuin asiassa. 


Tiedoksi muuten teille lukijoille, että meille on tulossa Suomesta vieraita sunnuntaina puolentoista viikon visiitille (Vähänkö me ollaan Keken kanssa innoissamme!!) ja näin ollen täällä blogissa saattaa olla hetken hiukan hiljaisempaa. Palailen kuitenkin linjoille heti, kun kerkeän.

Pakko tähän loppuun vielä näyttää, kun sain Kekeltä tiistaina aivan hulvattoman synttärikortin:

"A birthday thought for my wife.
They say it's good for men to get in touch with their feminine sides...
But I'd rather get in touch with yours!" :'D

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teet tämmösestäkin aiheen :D Koska melkein kaikissa paikoissa, mistä olen kuvia katsellut, on helkutin rumia tuoleja. Täytyypä tämä pistää muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häiden suunnittelu on siinä mielessä kyllä melko silmät avaavaa touhua, että ennen kuin sellaisia on itse järjestämässä, ei voi tajutakaan niitä kymmeniä jos ei satojakin pieniä yksityiskohtia, joita niihin liittyen tulee mietittyä :'D

   Monet tekevät nykyään itsekin tuolihuppuja (esim. Ikean Knoppa-lakanoista) ja niitä voi tilata myös eBaystä suht edullisesti, mutta meille tämä vuokraus tuntui helpoimmalta ratkaisulta :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!