torstai 4. helmikuuta 2016

Hääbingoilua

Kuten viime postauksessa kirjoittelin, oli meillä siis hääbingot ja ne sijaitsivat jokaisen vieraan istumapaikalla ohjelmalappusen toisella puolella. Puolilla vieraista oli yhdenlaiset bingoruudut ja toisella puolikkaalla toisenlaiset. Näin koitettiin välttää liian nopeita bingo-huutoja ja saada mahdollisimman paljon erilaisia tehtäviä toteutukseen. Kuten muutkin häiden paperituotteet on bingotkin suunniteltu PicMonkeylla ja niiden värit ja ulkonäkö noudattelevat muiden paperituotteiden lookia.

©Iiro Rautiainen

Bingokynätkin vieraille piti tietenkin olla. Eikä ihan mitkä tahansa kynät, vaan suurin osa kynistä on lainattu Ikealta :D Näin me saatiin taas hiukan mun ruotsalaisia juuria häihin mukaan ;) Kyniä piti tietty vähän tuunata, sillä eihän ne sellaiset vaalean puun väriset nyt vaan sopineet. Yhdessä mun vanhempien ja Keken kanssa me sitten ensin hiottiin hiomapaperilla kynistä logot veks ja maalattiin ne hopealla spraymaalilla. Kynät oli tosi kätevä asetella terä edellä palaseen styroksia ja suihkia menemään. Hieno yksityiskohta nämä kynät, morsian tykkäs! Kiitos apureille! <3

Hopeinen bingokynä haarukan vieressä vasemmalla.
©Iiro Rautiainen

Sitten hiukan bingon toteutuksesta. Nythän meidän bingoissa luki: "Kerää neljän suora ja huuda BINGO! Kolme nopeinta voittaa palkinnon". Näin jälkikäteen ajateltuna tarkentaisin hiukan bingo-ohjeita. Bongasin nämä mielestäni tosi hyvät tarkennukset Häähullun haaveiluja -blogista (muistaakseni): a) vieras ei saa rastia ruutua yli omasta ruudukostaan, mikäli sen toteuttaa joku hänen omasta pöytäseurueestaan ja b) ensiksi etsitään vaakarivi, sitten pystyrivi ja lopuksi kahden bingo-huudon jälkeen rivi kulmasta kulmaan. 

Meillä bingovoittajat selvisivät, ei nyt ehkä liian pian, mutta tavallaan liian helposti. Jotkut nimittäin ottivat esim. itse selfien ja saivat siten yhden ruudun raksittua. Eikä siinä mitään! Itsekin olisin varmasti tehnyt samalla tavalla, kun sitä ei kerta ollut kiellettykään ;) Mutta suosittelen kyllä tarkentamaan bingo-ohjeita, niin peli kestää hiukan pitempään ja on ehkä vieraillekin siten vähän mielekkäämpää. En ole kauheasti kuullut palautetta vierailtamme hääbingosta (kuten en itse asiassa koko häistä, sillä mehän lähdettiin tosi pian häiden jälkeen takaisin tänne Jenkkilään), mutta uskoisin, että suurin osa piti sitä ihan kivana "sivutehtävänä".

Bingopalkintoja oli muuten mun mielestä tosi hankala miettiä! Piti koittaa valita sellaisia palkintoja, jotka sopisivat kaikille: naisille ja miehille, lapsille ja aikuisille. En myöskään halunnut palkintojen olevan liian isokokoisia, jotta vieraiden olisi helppo roudata ne mukanaan kotiin. Lopulta hankimme pitkän pähkäilyn jälkeen sateenvarjon, raaputusarvan ja Muumi-tyynyliinan. Ensimmäinen bingohuutaja sai valita palkinnoista hänelle mieluisimman, toisen bingon huutanut sai tehdä seuraavan valinnan ja kolmannelle jäi sitten jäljelle se palkinto, jota aiemmat eivät olleet huolineet :)

2 kommenttia:

 1. Meidänkin bingossa oli hieman epäselvyyttä aika ajoin, mutta onneksi se saatiin bingottua. :)
  Meillä oli havaittavissa kiristystä ja epärehellisyyttä, mutta kivaa taisi bingoajilla olla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meidän bingossa ei taidettu ihan noin rajuja keinoja käyttää kuin teillä ;D

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!