torstai 28. tammikuuta 2016

Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain!

Ohhoh! Kylläpä aika on mennyt nopeasti! Kirjoitin nimittäin tasan kaksi vuotta sitten ensimmäisen postauksen tänne Purppurasateen sivuille. Tuntuu kuin tuo päivä olisi ollut vasta eilen (no ei nyt ihan, mutta melkein kuitenkin ;D)!

Kiitos kaikille lukijoille, että ootte jaksaneet roikkua mukana tähän asti ja toivottavasti pysytte mukana vielä jatkossakin! <3 Lav u! Teidän toinen toistaan ihanammat kommentit ja vankkumaton tuki ovat olleet kultaakin kalliimpia tällä matkalla enkä voi koskaan kiittää teitä tarpeeksi.

Kiitos näistä tunteikkaista ja tapahtumarikkaista vuosista rakas blogini, stressinpurkukanavani ja muistikirjani! Kunpa voisin sanoa, että meillä on edessä vielä lukuisia yhteisiä vuosia, mutta eihän niitä ole. Hääblogien elinkaarethan tuppaa yleensä olemaan harmillisen lyhyitä, ihan ymmärrettävästä syystä tosin. Mutta ihan lähiaikoina meidän ei kuitenkaan vielä tarvitse sanoa hyvästejä. Häissämme kun riittää onneksi vielä ainakin pieneksi hetkeksi läpikäytävää ;) Joten kaikki hei: stay tuned!

©Iiro Rautiainen


2 kommenttia:

  1. onnea, onnea, onnea bloggille ja sen ahkeralle kirjoittalle! Näiden postausten lukeminen heti aamusta antaa aina hyvän alun päivälle. Kiitos niistä��

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!