maanantai 15. helmikuuta 2016

Glitteröidyt pöytänumerot

Mun iskä oli tosi suurena apuna kaikenlaisessa rakentamista tai muuta puutyöosaamista vaativissa häävalmisteluissa. Hän teki mm. yhdessä Keken kanssa meidän glitteröidyt pöytänumerot from scratch, tienvarsikyltit, boolimaljojen alustat sekä spraymaalasi huikean määrän pöytäasetelmien kukkamaljakoita, tuikkukuppeja ja oksia sekä hääbingokyniä. 


Iskä on paras <3

Otetaanpa ensiksi esittelyyn vaikkapa nuo mainitsemani pöytänumerot. Aluksi me tulostettiin numerot 0-9 paperille. Yksi numero per A4. Kiva fontti, ei liian koukeroinen, jotta sen pystyy leikkaamaan vanerista kuviosahalla. Sahaamisen jälkeen numerot liimattiin kuumaliimalla grillitikkuihin ja niihin suihkittiin pohjamaaliksi valkoinen väri. Tämän jälkeen ne saivat kerroksen sprayliimaa, jonka päälle ripoteltiin hopeista glitteriä. Glitteriä löysin halvimmalla Halpa-Hallista (100g/3,95€). Netistä en tosin sitä edes metsästänyt. Glitteriä kului meidän 11 numeroon muuten yllättävän vähän. Ei siis kannata ostaa sitä ihan järjettömiä määriä. 

Me ei viimeistelty numeroita mitenkään, mutta suosittelen kyllä suihkimaan vähintään vaikka hiuslakkaa glitterin päälle. Meillä nimittäin ainakin glitter varisi melkoisesti numeroita liikutettaessa. Seukki postauksessa näytän, miltä pöytänumerot näyttivät tositoimissa ;) Näissä kännykkäräpsäisyissä ne ovat nimittäin vasta pohjamaalivaiheessa.Ihanaa ystävänpäivää murut! <3 Me juhlitaan sitä Keihon (Keken nimeä on viännetty täällä mualimalla jos mihin muotoon ja tämä espanjalaisvaikutteinen on niistä viimeisin ;D) kanssa kotitekoisen pihviaterian ja Walking Deadin uuden jakson kera. Pus pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!