lauantai 14. maaliskuuta 2015

Unelmapolttarit - Miehinen näkökulma

Jatketaan vielä hetki polttariteemalla. Herättyäni keskellä viime yötä heti uudelleen nukahtamatta pyörivät ne nimittäin jälleen kerran päässäni. Omista polttareista ajatukset siirtyivät Keken polttareihin ja siihen, mitä hän toivoisi omalta polttaripäivältään. Näinpä sainkin idean kysellä Kekeltä blogeissa kiertäneen unelmapolttarihaasteen kysymykset. Aurinkoisella kävelylenkillä tänään ollessamme kävin tuumasta toimeen ja vastaukset olivat tällaisia:


1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä?

Lyhyesti ja ytimekkäästi: pestmäni M.


2. Ketkä osallistuvat polttareihisi?

Kutsun polttareihin saavat mm. tiivis työkaveriporukka, muutama lapsuudenystävä, veli ja lanko. Yhteensä reilut 10 miestä. Pääasiallisesti kutsun saavat sellaiset ihmiset, joiden kanssa tulee kahviteltua silloin tällöin. Lisäksi kutsutulla täytyy olla tarpeeksi hyvä juomakunto :D


3. Mitä odotat polttareiltasi

Mökkiviikonloppua (vähintään 2 yötä).4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?

Saunomista ja kalijaa. Ehkä änäriä.


5. Mitä et halua polttareiden sisältävän?

Korkeita paikkoja, veteen liittyviä aktiviteetteja eikä pakotusta baariin. 

Kuva

Näin äkkiseltään voisi vetää johtopäätöksen, että miehet eivät taida pohtia polttareitaan niin paljon etukäteen kuin me naiset (vastausten pituuden perusteella siis :D) ja he tyytyvät aika vähään. Olen kuitenkin huomannut, että usein miesten polttarit maksavat huomattavasti enemmän kuin naisten. Ehkä se johtuu siitä, että monesti miesten polttarit ovat useampipäiväisiä kuin meidän. Tai sitten polttareiden järjestäjät eivät vaan jaksa pitää kovin tarkkaa kirjaa kuluista :) Kaikesta huolimatta molemmilla sukupuolilla taitaa olla kuitenkin suht samanlaiset odotukset polttareilta; kiva päivä yhdessä hyvien ystävien kanssa :)


Koska en haastanut muita bloggaajia kertomaan omista polttareistaan unelmapolttarihaasteen avulla, haastankin teidät nyt haastattelemaan puolisoitanne ja selvittämään näin heidän toiveensa polttaripäivän suhteen :)

Keväisen kaunista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Apua uskallanohan ees kysyä, mies on niin rämäpää ja kaverit myös, että en tiedä haluanko edes tietää mitä kaikkia fysiikan lakeja uhmaavia aktiviteetteja he keksii XD Kiva postauksen aihe ja kiva huomata, että joku muukin harrastaa yöllä samoja juttuja kun mä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ehkä sun ei tosiaan kannata hurjapäältäsi kysyä tarkemmin polttaritoiveista, ettet turhaan huolestu mahdollisesta ohjelmasta ;D Kiva, että tykkäsit aiheesta! :) Ja että joku toinenkin viettää yönsä samalla tavoin ku minä :D

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!