lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hääsälää Clas Ohlsonilla

Piipahdin eilen pikaisesti Clas Ohlsonilla ja bongasin sieltä muutamia ihania juttuja, jotka voisin hyvinkin nähdä meidän häissä. Ehkä niistä on jollekulle muullekin hyötyä, joten tässäpä teillekin nämä kivat löydökseni.


Paperipillit 2,99€/25kpl.

Ensinnäkin tulemme hyvin todennäköisesti hankkimaan paperipillejä meidän häihin. Niitä voi käyttää tietty siihen alkuperäiseen tarkoitukseen eli apuvälineenä nesteen nauttimisessa, mutta myös esim. photo booth propsien "tikkuna" tai vaikkapa huiskutuskepeissä grillitikkujen tilalta. Harmi vaan, että näistä tarjolla olevista väreistä ainoastaan ehkä tuo valko-harmaa sopisi meidän väreihin. Keltainen, vaaleanpunainen ja musta osuu väriympyrässä hiukan väärään kohtaan.

Liitutauluetiketit 2,49€/24kpl.

Näitä liitutauluetikettejä olisi kiva laitella esim. karkkibuffetin purnukoihin tai mikseipä niitä voisi käyttää vaikka nimilappuina pöydissä tai buffetpöydässä kertomassa, mikäli ruoka on gluteenitonta tai laktoositonta. En vain vieläkään ole tehnyt päätöstä siitä, ovatko liitutauluhommelit liian mustia meille, joten jäivät hyllyyn vielä tällä erää.

Sinkkivati 11,99€/kpl.

Sinkkivateja tahtoisin häihimme mietoja alkoholijuomia ja muita tölkkejä/pulloja varten. Vatiin voisi laittaa jäitä, jolloin juomat pysyisivät viileinä. Nämä Clasun astiat ovat mitoiltaan 38cm/20cm/29cm eikä hintakaan ole mielestäni ollenkaan paha.

Servetit 2,79€/50kpl.

Lisäksi löysin Clasulta tällaisia hienoja servettejä. Nuo Dalahäst-servetit on musta tosi ihania ja toisivat häihin ripauksen mun ruotsalaista taustaakin mukaan. En vaan pääse yli siitä, että niissä on harmaiden hevosten lisäksi pinkkejä polleja. Kuten jo aiemmin olen lupaillut, niin meidän häissä ei tulla näkemään pinkkiä/vaaleanpunaista/fuksiaa/miksi sitä väriä haluatkaan kutsua, joten sen takia myöskin nämä servetit bannattiin. Nuo oikeanpuolimmaiset servetit on myös tosi kivoja. Niissä on vähän sellaista sanomalehti/karttameininkiä, mutta niidenkin värimaailma menee vähän ohi meidän teemaväreistä. Ne eivät sovi yhteen edes jo hankkimieni iltapalakertisastioiden kanssa. Muutoin olisin voinut ne iltapalalle kenties kelpuuttaakin.

Jätskipikari 3,49€/8kpl.

Viimeinen löydökseni olivat nämä söpöt jätskipikarit. Nämä olisivat juuri ihanteellisen kokoisia karkkibuffan pussien korvikkeiksi, MUTTA värit on meille väärät :( Harmittaa vietävästi, sillä olen koittanut etsiä eBaystä ja Etsystä ja ties mistä tällaisia pahvisia muffinivuokaa suurempia kuppeja karkeille, muttei ole vielä tärpännyt. Etsintä jatkukoon.


Semmottii tällä kertaa. Vietettiin tämä päivä Oulun SuperParkin vilinässä. Pääsin pitkästä aikaa läiskimään pesäpalloa ja heittelemään koreja. Oli sikakivaa! :) Huomasi vaan, että alkuvuosi on mennyt enemmän sohvan pohjalla kuin lenkkipolulla. Meinasi meinaan kunto loppua serkkupoikien perässä juostessa :D Kyllä uni maistuu tänä yönä, se on varma :)

Huomenna mennään tsekkaamaan meidän hääjuhlapaikka. Tarkoituksena on testailla tuolihupun sopivuutta tilan tuoleihin, ottaa mittoja kaikesta mahdollisesta ja kokeilla mahdollisesti jopa pöytäjärjestystä. Jos jollain tulee mieleen, mitä vuokraajalta aivan erityisesti kannattaa kysyä tai mihin siellä erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota, niin saapi kertoa. Vinkit on enemmän kuin tervetulleita! :)

6 kommenttia:

 1. Olet ehkä jo törmännyt näihin mutta, linkkaanpa kuitenkin:
  http://www.juhlacenter.fi/product/1822/chevron-jaatelokipotherkkukipot-8kpl-harmaa
  Törmäsin näihin kun aikanaan etsin tytön ristiäisiin kertiksiä :)

  VastaaPoista
 2. http://www.juhlahumua.fi/tuotteet/herkkurasiat-ja-purkit/raidalliset-herkkuastiat-violetti/

  Sori, oli pakko vielä tämä laittaa kun olin aivan varma, että jossain lin törmännyt myös violetteihin. Tämäkin on tosin aika suuri kooltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, kiitos! Ehdottomasti pääsevät harkintalistalle nämä vaihtoehdot :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Kiva jos oli hyötyä, etkä ollut törmännyt samoihin aiemmin :)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!