maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ja meillehän ei kyllä mitään videokuvaajaa tule. Piste.

Ne kuuluisat viimeiset sanat... Tai sitten ei. Nimittäin kyllähän meille nyt sitten kuitenkin videokuvaaja tulee. Ja oon niiiiin innoissani! :) Keke ei ehkä niinkään, mutta jospa se tässä vajaassa puolessa vuodessa ehtis tottua ajatukseen ;)

Kukas meidän häät sitten tulee taltioimaan? No hänhän on Juho Vuolas, oululainen medianomi ja rautainen videoammattilainen. Juho otti itse minuun Facebookin kautta yhteyttä ja pisti niin hyvää tarjousta kehiin, että siitä se ajatus sitten lähti. Tai jos totta puhutaan, oli idea videokuvaajasta pyörinyt mielessäni siinä vaiheessa jo jonkin aikaa. Täällä hääblogimaailmassa videokuvaajiin ja hyviin kokemuksiin heistä kun törmää jatkuvalla syötöllä. 

Alun perin ajattelin siis, että häissämme videokuvaa ottaa korkeintaan joku tuttumme ja vain vihkiminen taltioidaan, tai vihkimisen lisäksi korkeintaan puheet hääjuhlassa. Mutta pikkuhiljaa ihania ja koskettavia häävideoita muissa blogeissa nähtyäni, alkoi mieli muuttua. Ja kun Juho otti yhteyttä, oli päätös oikeastaan sillä selvä (Siis minun puoleltani. Kekeä piti vähän suostutella ;D)

Onhan se nyt herranjestas ihanaa saada jälkipolville laadukas video häistämme <3 Se on sitten eri asia, kuinka monta kertaa sitä tulee itse katsottua :D No eiii, vitsi vitsi ;) En oikeesti malta odottaa, kuinka ihanan videon Juho saa aikaiseksi meidän hääpäivästä! Tekin siellä ruudun toisella puolella pääsette näkemään pilkahduksen hääpäivästämme videon muodossa, sillä Juho tekee meille 30-45 minuutin pidemmän videon lisäksi myös 2 minuutin tunnelmakoosteen, jonka lupaan julkaista täällä blogissa. 

Yhteydenpito Juhon kanssa on ollut mukavaa ja mutkatonta. Hän vaikuttaa ahkeralta ja innokkaalta tyypiltä. Tähän mennessä olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkeen. Juho on vastikään avannut nettisivut vuolasmedia.com, joilta löytyy lisäinfoa, mikäli kiinnostuit hänen palveluistaan.


Tässä vielä ihana näyte Juhon taidoista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!