keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Heippa kaikille! Mulla on takana kiireisin loppuvuosi ikinä ja se näkyy postaustauon pituudessakin. Paljon hyvää on tapahtunut. Osasta voin kirjoitella teille heti, osasta täytyy vielä hetkeksi vaieta. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että yllätyksiä on luvassa! ;) Pysykää siis kuulolla!

Hiukan taidan tässä muistella menneitä ja todeta, että siirryn enemmän kuin mielelläni uuteen vuoteen ja jätän menneen riemuiten taakseni. Takana on nimittäin elämäni tähän mennessä raskain vuosi. Olen kärsinyt ja kärsin edelleen kovista päänsäryistä, joiden takia olen joutunut mm. olemaan poissa töistä kohta vuoden päivät. Yksittäistä ja selkeää syytä kivuille ei vielä tähänkään mennessä ole löytynyt. Sen verran tiedämme, että kipu on kroonistunut ja parhaamme mukaan yritämme lääkärien kanssa sitä hoitaa. Kurjinta tässä tilanteessa on juuri tuo epätietoisuus ja jaksaminen on välillä ollut koetuksella. Mutta onneksi mulla on elämässäni ihania ihmisiä, etunenässä tietenkin mieheni, perheeni, sukulaiseni ja ystäväni, jotka ovat pitäneet minut järjissäni ja tukeneet hankalina hetkinä. Kiitos! <3

Eteenpäin sano mummo lumihangessa. Toivotaan, että pahin on jo takana! Lähetän kaiken sympatiani ja paljon kauniita ajatuksia kaikille samanlaisten asioiden kanssa painiville <3 Kyllä se aurinko paistaa joskus vielä meillekin!

Uutta vuotta juhlimassa 2008.

Kiitos myös teille blogini lukijat! Tulevat häät, niiden suunnittelu, muiden blogimorsianten positiivisuus ja ennen kaikkea teidän lukijoiden ihanat kommentit ovat auttaneet minua eteenpäin. Kuten olen aiemminkin monesti sanonut, ette tiedäkään kuinka paljon teistä on ollut minulle iloa ja apua. Häät ja kaikki niiden ympärillä pyörivät asiat, ihmiset ja ajatukset ovat olleet mulle korvaamattomia. Älkää koskaan aliarvioiko kauniiden sanojen voimaa! Syvin kiitokseni siis kaikesta siitä tuesta ja ilosta, jota olette minulle antaneet <3

Parempaa uutta vuotta meille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Paranemisia ja parempaa vuotta 2015 sinulle!

  On muuten ollut jännä, että monista blogeista on saanut lukea, että vuosi 2014 oli monelle raskas tai vähintäänkin haastava ja stressaava. Itsenikin voin tähän samaan kategoriaan laittaa. Toivotaan, että 2015 toisi paljon lämpöä ja riemua meille kaikille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari! <3 Tsemppiä myös sinulle tähän vuoteen!

   Itsekin huomasin, kun eilen pitkästä aikaa ehdin lukea muiden hääbloggaajien postauksia, että monelle vuosi 2014 on tosiaan ollut haastava. Erikoinen juttu! Mutta jospa tästä vuodesta tulisi sitten sitäkin onnellisempi :)

   Poista
 2. Aivan ihanaa häävuotta myös teille!
  Toivottavasti syy säryille löytyy ja tästä vuodesta tulee viime vuotta parempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullua, että tämä on kaikkien meidän häävuosi! :)
   Kiitos! Uskotaan ja luotetaan siihen, että tämä vuosi tulee kaikin puolin olemaan edellistä parempi :)

   Poista
 3. Paljon onnea häävuodelle! Teidän tuon tunteen, kroonisista päänsäryistä itsekin kärsineenä. Onneksi nämä elämän ihanat asiat pitävät mielen positiivisena ja tästä vuodesta voidaan toivoa sitä parasta. Juhlitaanhan tänä vuonna kuitenkin häitämme! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tästä vuodesta ei voi tulla häähössöttäjille muuta kuin mieletön ;)
   Kaikkea hyvää myös sulle Anne-Mari! Kroonisia kipuja ei kyllä toivo edes pahimmalle viholliselleen. Lohduttavaa kuitenkin tietää, että on muitakin samoista säryistä kärsiviä enkä ole yksin oireideni kanssa <3

   Poista
 4. Tsemppiä häävuoteen ja toivottavasti lääkärit saavat sut kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Toivotaan parempaa vuotta varsinkin terveysasioissa!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!