tiistai 20. tammikuuta 2015

Voita liput Suomen Häämessuille

Elossa ollaan. Vietin pitkän viikonlopun Seinäjoella rakkaan kaasoni luona hänen synttäreitään juhlistaen. Viikonloppu oli ihan sairaan hauska ja mukava ja ihana ja ja ja. Mutta alkuviikon olotilat on olleet sen mukaiset. Oon ollu aivan järkyttävän väsynyt. Mutta nyt teille jo aivan liian kauan odottaneille lukijoilleni on luvassa lupaamani ensimmäinen arvonta, jei! :)

Minulla on suuri ilo ja kunnia arpoa lippuja Suomen Häämessuille. Messuja on tänä vuonna järjestetty jo Lahdessa ja Tampereella ja ne järjestetään vielä Oulussa 30.1.2015 sekä Jyväskylässä 7.2.2015. Lisää infoa tästä upeasta messukiertueesta ja paikkakuntakohtaisista näytteilleasettajista löytyy Suomen Häämessujen nettisivuilta www.suomenhaamessut.fifi. Kannattaa käydä tsekkaamassa!


Minähän olen tietenkin luonnollisesti suuntaamassa Oulun messuille SuperPark areenalle, jossa näytteilleasettajista minua näin etukäteen kiinnostavat erityisesti Decorio Juhlasomistus & Somistevuokraamo mm. tuolihuppujen takia, Duni pöytäliinojen ja servettien toivossa, Juhlaguru Dj-asioissa ja Kukkakauppa Kanerva kukat mielessä. Toki myös kultaseppien pisteet on tsekattava vihkisormusten ja messutarjousten toivossa ;) Tarkempaa messuohjelmaa Oulun tapahtumaan ei ole vielä julkaistu, mutta minussa kiinnostusta herättää ainakin National Wedding Show, jossa esitellään tämän hetken trendikkäimpiä morsiuspukuja, miesten pukeutumista ja asusteita. Erityisesti miesten pukuja tulen seuraamaan silmä kovana :)


Kuinkas voit sitten voittaa liput Suomen Häämessuille? No sehän käy niinkin helposti kuin jättämällä tämän postauksen kommentteihin nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet lukijani, tuplaat mahdollisuutesi voittoon, sillä tuolla tavoin saat arvontaan mukaan toisen arpalipukkeen. Jos et siis vielä ole lukijani ja tahdot epätoivoisesti voittaa liput messuille, kurkkaapa blogin sivupalkkiin ja liity sellaiseksi ;)

Arvon yhteensä kolme (3) kahden lipun settiä ja liput voi siis käyttää sekä Oulun että Jyväskylän messuille, hur som helst.

Arvontaan voit osallistua to 29.1.2015 klo 18 asti. Arvon liput torstai-iltana, jos vain suinkin kykenen, ja laitan sähköpostiviestiä voittajille heti tuolloin. Seurailkaa siis sähköpostejanne reilun viikon päästä, jotta saadaan voittajien kanssa sovittua lippujen toimituksesta (blogiin tulee tottakai myös infoa voittajista). Oulun messuille saapuville voin toimittaa liput vaikkapa ihan face to facekin ja jyväskyläläisille nakkaan mitä luultavimmin etanapostia.

Virkeää viikon jatkoa! :)

11 kommenttia:

 1. Hellurei, toivottavasti arpaonni suosii :) -Sari

  sari.j.jaakola at gmail.com

  VastaaPoista
 2. mukana

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana myöskin!! :) matilda.saarisalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana �� anne_ko@netti.fi

  VastaaPoista
 5. sakko.satu@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana! johannakantanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan!! anjaakola6@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tulikohan osallistumiseni perille.. Tässä siis uudelleen, jos ei. :) jannariina.vaisanen(a)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!