tiistai 27. tammikuuta 2015

No pitihän se mullaki ku muutki

Sain juuri valmiiksi hiuskoruinspiraatiokollaasin. Miksi minä sitten sellaista täällä keskellä yötä väännän? No siksi, että osallistuin sillä Ninkan kilpailuun, josta voi voittaa oman hiuskorusuunnitelmansa mukaan tehdyn hiuskorun. 


Aluksi ajattelin, etten osallistu. Että löydän varmasti minua miellyttävän hiuskorun jostain kaupasta valmiinakin. Mutta muutin melko nopeasti mieleni. Ei se ota, jos ei se annakaan. Miksi en osallistuisi kisaan, jossa voisin voittaa uniikin, juuri minulle omien ajatuksieni ja ideoideni perusteella käsintehdyn, suomalaisen korun? En keksinyt yhtään hyvää syytä. 

Ylimääräistä aikaakin oli eikä uni tullut, joten mikä nottei, eikun kollaasia väsäämään. En ollutkaan sellaista aiemmin tehnyt, mutta ilmainen suunnitteluohjelma Canva oli erittäin helppo käyttää. Kyllähän tämä pilkunviilaaja sai kollaasin tekemiseen aikaa kulumaan, mutta se johtui lähinnä hänen perfektionistiluonteestaan, joka ei millään malttanut lopettaa kollaasin viilaamista.

Kilpailuun voi osallistua tammikuun loppuun asti, joten jos omien suunnitelmien perusteella toteutettu hiuskoru kiinnostaa, käykäähän tutustumassa kilpailuohjeisiin Ninkan blogissa ja lähettämässä oma kollaasinne kilpailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!