lauantai 31. tammikuuta 2015

Huippuolut-lahjakortti - What the f***? ;)

Kyse ei ole ihan siitä, miltä ensikuulemalta saattaa vaikuttaa. Saimme nimittäin rakkaalta pikkuveljeltäni joululahjaksi tällaisen lahjakortin:


Saat 30 sekuntia miettimisaikaa anagrammin ratkaisuun.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Joko keksit vastauksen? Vielä hetki aikaa.

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

jaaaaaaaaa....

29 ja puoli

29 ja kolme neljäsosaa

no okei

30.

Time's up! Vastaus on:


Minä nohevana tyttönä ratkaisin anagrammin tietenkin siltä istumalta (asiaanhan ei vaikuttanut ollenkaan se, kröhöm, että nimenomaan minä olin laatinut meidän kirjeen joulupukille, jonka pikkuveljenikin oli siis nähnyt...). Kekellä taas meni yllättäen arvoituksen ratkaisemiseen kauan. Niin kauan, että lopulta hän luovutti ja kurkkasi vastauksen lipareen alta. Huijari.

Mutta jee, saatiin siis rahaa tuolihuppujen vuokraamiseen/ostamiseen/hankkimiseen! Nyt meidän on sellaiset häihin hommattava eikä Kekellä ole asiaan nokan koputtamista ;D Kiitos velu! <3

Olenkin tässä seuraillut ahkerasti Facebookin hääkirpputoreja, jos jollain olisi tuolihuppuja myytävänä/vuokrattavana, mutta ainakaan vielä ei ole kohtuuhintaisia löytynyt. Ebaystä olen myös niitä katsellut ja halvimmillaan ovat tainneet olla n. 2,5€/kpl (+ mahd. tullit ja toimituskulut). Ihanaa kuitenkin, että sellaisille on nyt ns. lupa myönnetty! ;) Eikun tutkailemaan vaihtoehtoja!

Käytiin tänään Suomen Häämessuilla Oulussa ja itse asiassa siellä oli parikin mielenkiintoista tuolihupun vuokraajaa. Voisin kirjoitella niistä lähiaikoina lisää.

2 kommenttia:

 1. Haha, vähän hauska! Mulla ei (ainakaan omasta mielestäni) menny edes tota puolta minuuttia, kun vain tajusin miettiä häihin liittyviä juttuja :D Mä olen suunnitellut tekeväni tuolihuput itse, ihan vain niistä ikean lakanoista (joita usein käytetään häissä ilmeisesti pöytäliinoina). Näin jossain blogissa siihen "ohjeenkin", mutta maaliskuussa olisi tarkoitus itse kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan liian iisi tehtävä siis meille morsiamille :D Hyvä Marija!

   Enpäs olekaan ennen törmännyt tuollaisiin Knoppa-tuolihuppuihin :O Mielenkiinnolla jään odottelemaan postausta kokeilustasi!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!