keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Hulvaton hääkisa @ Love Me Do

Sain muutama päivä sitten sähköpostia Love Me Do -tapahtuman Nonnalta. Säpossa Nonna kertoi häätapahtumassa järjestettävästä kilpailusta, Hulvattomasta Hääkisasta, ja ai että se kuulosti hauskalta! Itse en ole vieläkään varma pääsystäni Turkuun ystävänpäivänä saatika siitä, että saisin sinne mukaan 3-5 kaveriani, mutta ajattelin vinkata teille muille tästä kilpailusta enivei.

Hulvaton Hääkisa.

Nettisivujen mukaan kisassa on kyse hupailusta, jossa vaaditaan näppäryyttä, iloista asennetta, nokkeluutta ja vähän sietokykyäkin. Kisasta voi voittaa tuhansien eurojen edestä palkintoja kuten 1000€ hääpuvun Stilissimasta ja 500€ lahjakortin Malmin Korupajalle. Ei yhtään pöllömpää, sanon minä! :) Kisaan voi hakea keräämällä itselleen 4-6 hlön tiimin ja lähettämällä persoonallisen hakemuksen osoitteeseen info@lovemedo.fi. Lisätietoja kilpailusta löytyy täältä ja täältä.

Voi hitsinpimpulat, kun tekisi mieli osallistua, vaikka täällä vähän pohjoisemmassa asunkin! Kilpailu kuulostaa just yhtä hullulta ja pimahtaneelta kuin allekirjoittanut :D Tietäisin heti muutaman yhtä pöhkön ihmisen tiimikaveriksenikin :D Pitäisköhän alkaa houkutteluhommiin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!