keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Blingiä joulukuuseen

Näin pitkään mä näköjään jaksoin pysyä päätöksessäni kertoa asioista kronologisessa järjestyksessä XD Jotenkin vaan nämä seuraavat pari viikkoa sitten Kärkkäiseltä löytämäni ihanat joulukuusenkoristeet sopivat saumattomasti yhteen toissa postauksessa esittelemäni kimaltelevan lintuhäkin kanssa, joten oli pakko hiukan poiketa aikajärjestyksestä: 

Joulukuusenkoristeissakin häätyy olla vähän blingiä :)

Eikö ookki kauniita? Ajattelin noita suorakaiteen muotoisia peilejä käyttää häissä kyltteinä esim. karkkibuffassa ja nuo pyöreähköt toimivat sievinä kynttilänalusina. Tähtikoristeille käyttöä löytyy varmasti myös. Jos ei häissä, niin ensi jouluna kuusessa viimeistään ;) Ostin kahdesta liikkeestä hyllyt tyhjäksi noiden koristeiden osalta. Kelvanneet siis ilmeisesti muillekin, kun puoleen hintaan olivat. Peilikoristeet olivat 1,45€/kpl ja tähdet 2,25€/pkt. Valkoisia peilikoristeita liikkeisiin jäi vielä jokunen ja kultaisia tähtiä myös, jos jotakuta kiinnostaa ;)

2 kommenttia:

 1. Oho, ei ollut kyllä hinnalla paiskattu.
  Tottakai jouluna pitää olla blingiä, on meilläkin pääkalloja! Allekirjoittanut leipoi taas viime jouluksi pääkallon muotoisia pipareita ja on meillä kuusessakin äidin tekemät pääkallopallot! Tiikeri ei pääse raidoistaan, edes jouluna, tai häissään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä, vaikka tällaisena säästäväisenä morsiamena olisin mielelläni niistä vielä vähemmänkin maksanut ;D

   Teillä on varmasti komea joulukuusi pääkalloineen! Huippua, että pitäydyt tyylillesi uskollisena :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!