keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Apua mekon valintaan

Heipä hei rakkaat lukijani! Tarvitsisin teidän apuanne eräässä asiassa. Olen lähiaikoina osallistumassa eräisiin juhliin ja mikäpä muukaan tämän morsiamen päässä kekkereiden osalta pyörii kuin juhlapukeutuminen ;) Tapahtuma on suht virallinen ja päiväsaikaan. Tiedän jo mistä mekon hommaan (Fiesta Finland) ja vaihtoehdotkin olen saanut rajattua, mutta lopullisessa päätöksessä haluaisin kuulla teidän mielipiteitänne. Mikä näistä mekoista on mielestäsi kaunein? Minkä takia? Ja ennen kaikkea, mikä näistä sopisi parhaiten kuvailemiini juhliin? Kuvien alla on Fiesta Finlandin Anun kommentit mekoista.


Mekkovaihtoehto 1: Estefani.

Valkoinen Estefani on tyylikkään klassinen mekko. Sen pystyy asusteilla muokkaamaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivaksi. Polven yläpuolelle ulottuva kellohema laskeutuu kauniisti ja luo nuorekkan naisellisen vaikutelman. Menee hieman 50-luvun henkeen. Erikoisuutena on viuhkaminen yläosa.

Mekkovaihtoehto 2: Carrie.

Musta, yksiolkaiminen Carrie-mekko sopii talvisiin tilaisuuksiin. Mekossa on hopeanharmaa alusvuori ja yläosa, joka antaa mekolle ylellisen talvisen tunnelman. Mekon yläosassa on todella kauniit paljettikirjailut ja strassit välkkyvät valossa. Tämän vuoksi siihen ei mielestäni tarvi lisätä lainkaan kaulakorua. Korvakorut riittävät. Lisäksi vaikka hopeanharmaa pikkulaukku, niin asu on täydellinen!

Mekkovaihtoehto 3: Marianne.

Purppura Marianne-mekko on helppo, easy going moneen tilaisuuteen. Tämän mekon kanssa ei tarvi kahta kertaa miettiä - pistät päällesi ja menoksi! Kahteen edelliseen mekkoon verrattuna astetta arkisempi. Materiaali on mukavan tuntuista päällä ja kauniisti laskeutuvaa. Kangas joustaa hieman. Ei rypisty.


Mekkovaihtoehto 4: Maria.

Maria-iltapuvussa on empire-tyylinen vyötärö, eli hieman vyötärölinjan yläpuolella. Siinä koristeena kaunis hopeanhohtoinen paljettikoristenauha.

Mekkovaihtoehto 5: Susanne.

Musta-valkoinen Susanne-mekko on samantyylinen kuin harsohelmainen Carrie. Mekossa on kaunis pitsiyksityiskohta.


Mekkovaihtoehto 6: Smash Aliquota.

Smash Aliquota -mekko on hieman kesäisempi kuin muut vaihtoehdot, mutta siihen pystyy asusteilla yhdistämään montaa väriä. Näin talvella vaikkapa korostaa tummaa lilaa ja kesällä sitten punaisia sävyjä. Esim. kengillä saa heti erilaisen vaikutelman (ks. kuva verkkosivuilta).

Kaikki kuvat fiesta.fi. Ethän kopioi ilman lupaa.


16 kommenttia:

 1. Jos olet nyt talvella menossa, niin ota Maria. Tykkäät varmasti väristä ja pitkä hame on talvella mielestäni parempi.
  Itse tosin ottaisin Susannen, se muistuttaa minua eräästä hyvin tärkeästä mekosta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juhlat ovat nyt kohtapuoleen. Tykkään Maria-mekon väristä kuten hyvin jostain päättelit ;D Ja tuo vyötäröä koristava yksityiskohta on mielestäni upea! Pituuskin on plussaa talvikeleillä.

   Susanne on myös todella kaunis puku! Jos se eräs tärkeä mekkosi muistuttaa Susannea, on se varmasti upea ;) En malta odottaa, että saadaan siitä lisäpaljastuksia :)

   Poista
 2. Jos kyseessä virallinen tilaisuus, ovat Maria tai Marianne ainoat vaihtoehdot, polvet kun eivät saisi näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä ei ole täysin virallinen tilaisuus, vaan ennemminkin ehkä puolivirallinen :) Kiitos kuitenkin kommentista! En ollutkaan tullut aiemmin ajatelleeksi tuota virallisten juhlien ja polvien yhteyttä :)

   Poista
 3. Minusta tuo Susanne on aivan mieletön! :) En kyllä osaa sanoa olisiko se kyseiseen tilaisuteen paras vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo Susanne on todella kaunis! Huomasin itse asiassa, että yhdellä tuttavallani se toimi hääpukuna muutama viikko sitten :)

   Poista
  2. Nyt vasta bongasin sun blogin! Onnea häiden valmisteluun ja blogikisaan! :) Tuo ko. mekon löysi mieheni netistä ja se päätyikin aika nopeasti omaan vaatekaappiini :D Oli aivan täydellinen juuri minulle, kun helmaa vähän pidennettiin :)

   Poista
  3. Voi kiitos Suzie! <3 Parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Mekko on todella hurmaava ja näytti upealta päälläsi, kaunokainen!

   Poista
 4. Maria ja Susanne ovat noista mun suosikkejani. Smash Aliquota näyttää kuvassa hieman arkiselta. Mariannessa taitaa olla, ettei tuo väri mua niin miellytä. Carrie näyttää kuvissa liian paljon baarittelumekolta (kangas/materiaali). Estefani on sievä, mutta näin morsiamena sen tulee värin takia yhdistäneeksi häihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg, miten mulla on jäänyt vastaamatta tähän kommenttiisi?! Anna anteeksi! Aika samoilla linjoilla olen kanssasi. Kuvien perusteella Maria ja Susanne ovat ehdottomasti suosikkejani. Smash Aliquota taas on mielestäni ehkä turhan kesäinen talvijuhliin. Estefani on minustakin kaunis, mutta ehkä siinä on tosiaan hiukan jotain morsiusvibaa, tuossa yläosassa varsinkin. Kiitos ihan hurjasti kattavasta kommentistasi!

   Poista
 5. Susanne ehdottomasti! Sopisi sulle upeasti :)
  Pitkä mekko on laitettava vain siinä tapauksessa, että kutsussa on määritetty pukukoodiksi "tumma puku". Tuo empire-leikkaus Mariassa epäilyttää muutenkin - en ole koskaan nähnyt sen imartelevan muita kuin raskaana olevia :D

  -Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanne on saanut paljon kannatusta ja minustakin se on upea :) Pukukoodia kyseiseen tilaisuuteen ei ole määritelty, joten lyhkäsempikin mekko sinne siis käy. Empire-leikkauksesta tulee kieltämättä usein vähän sellainen raskausmekkofiilis, mutta siitäkin huolimatta myös tuo Maria miellyttää silmääni :)

   Poista
 6. Maria tai Susanne ehdottomasti! Ihan sen mukaan kumpi tuntuu paremmalta itsestäsi, pitkä vaiko lyhyt malli?

  -Kaaso A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin lempparit ehdottomasti kuvien perusteella! :) Ehkä lyhyt malli miellyttää enemmän... Hmmm...

   Poista
 7. Onko nimi enne? Maria on tyylikkäin ja mariannekin on ihana. Minusta nuo toiset ovat ehkä liian kesäisiä. Sinulle sopisi kyllä mikä vain noista ja kaikki ovat eri tavalla hyviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaawww, kiitos! <3 Jokaisessa vaihtoehdossa on tosiaan omat hyvät puolensa.

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!