keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kimaltava lintuhäkki korteille

Koska mulla on niin tsiljoona asiaa, joista haluaisin tänne blogiin kirjoitella, on ihan hullun vaikeaa päättää, mistä lähtisin liikkeelle. Ajatuksiani jäsennelläkseni taidan kuitenkin edetä edes jossain määrin kronologisessa järjestyksessä ja palata näin ollen takaisin joulualusaikaan. 

Hintatietoisena penninvenyttäjämorsiamena (not) jätin tarkoituksella joululahjojen hankinnan viime tippaan  hyvien alennusten toivossa. Joulua edeltävänä viikonloppuna kävimme Keken kanssa minilomalla Jyväskylässä. Päivä vietettiin joululahoja shoppaillen ja aika kivoilla alennuksilla niitä löydettiinkin. Shoppailun lomassa poikettiin kahvilla kaljalla ja siiderillä eräässä tunnelmallisessa kahvilassa ja heti tiskiä kohti kävellessämme huomasin sitä koristavat kauniit joulukoristeet; upeat kimaltelevat lintuhäkit. Koska rakastuin niihin palavasti, olin pakotettu kysymään baarimikolta, mistä ne oli hankittu. Sokkariltahan ne ja värejä ja kokoja oli kuulemma monia. 

Juominkien jälkeen suuntasimme taas Sokokselle. Tärisevin jaloin astelin kohti sen alakertaa; mua jännitti, sillä pelkäsin, että häkit ovat täysin yli budjettimme. Siellähän niitä oli pöydät koreana: valkoisia ja metallinhohtoisia, isoja ja pienempiä. Kurkkasin hintalappua silmäkulmastani ja BYÄÄH: kalliitahan ne oli. Pieninkin 40€ :( Huokaisin syvään ja tyydyin kohtalooni. KUNNES. Näin julisteen, jossa mainostettiin joulukoristeiden olevan -50% alessa! Vieläkin ajattelin, että ei me nyt jostain häkistä aleta montaa kymppiä maksamaan, mutta Keke oli eri mieltä ja kehotti minua siirtymään kassalle <3 Ja onneksi niin! Vieläkin oon ihan fiiliksissä siitä, että meidän vierailla on noin hieno paikka, jonne laittaa onnittelukorttinsa ja kirjekuorensa meidän häissä. 



Kuva ei kyllä tee häkille yhtään oikeutta, mutta jospa siitä edes hiukan saisi osviittaa, millaisesta kaunokaisesta on kyse. Tämä on suurin myynnissä olleista häkeistä ja sen alkperäinen hinta oli 60€.


Ei hele. Kuinka voi ihminen saada aikaan näin pitkän postauksen aiheesta onnittelukorttien säilytyshäkki? :'D Tätä ei voi kyllä ymmärtää kukaan muu kuin toinen morsian ;) Jos hänkään...


Ps. Ensimmäinen arvonta tulee eetteriin sunnuntaina ;)

12 kommenttia:

  1. Ihana häkki ja onneksi saitte hyvällä alennuksella! Kaikilla on niin kivoja ideaoita korteille ja itsellä lyö pää vielä ihan tyhjää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja onneksi oli alessa. Muuten ois jäänyt ostamatta ;) Kyllä sullekin se oikea korttiensäilytyspaikka varmasti tulee vielä vastaan <3

      Poista
  2. Noi ovat ihania! Kävin Turun sokoksella eilen ja siellä oli vielä muutama pienempi vielä alennuksessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinäkin tykkäät! Mulle oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä, ah! :) Ja kiitos vinkistä; jos jollakulla on siis vielä hinku häkille niin eikun Sokokselle ;)

      Poista
  3. Tai morsiamen äiti. Kadehdin runosuontasi näin suomi puolikielisenä. On aina kiva lukea näitä sinun aivoituksia, lisää vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä ei ole kyllä epäilystäkään, ettetkö sinä ymmärtäisi <3

      Kiitos! <3 Nautin tänne blogiin kirjoittelusta, joten ihan heti ei ole tulossa postauksille loppua ;)

      Poista
  4. Ihana on! Mä en ole edes ajatellut tuollaista asiaa, saa nähdä tuleeko meille vain jokin kippo mihin noita onnittelukortteja saa laittaa. Mutta nämä lintuhäkit on kyllä hienoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :) Minäkään en oikeastaan ollut aiemmin kauheasti ajatellut säilytyspaikkaa korteille, mutta kun tämä ihanuus tuli vastaan, tiesin heti mihin tarkoitukseen sen haluan hankkia :)

      Jokin kippokin varmasti käy säilytyspaikaksi. Ja jos teillä on tarkoituksena pyytää paljon ns. konkreettisia häälahjoja, on monilla tapana teipata kortit suoraan lahjapaketteihin kiinni, jotta hääpari sitten lahjoja avatessaan tietää keneltä lahja on saatu.

      Poista
  5. Täällä ollaan täydellä ymmärryksellä mukana!;) Olen miettinyt meille samaa tai sitten matkalaukkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että ymmärrystä löytyy! <3 Matkalaukku on varmasti myös hieno paikka korteille.

      Poista
  6. Ihana! Onneksi Keke patisti sut ostamaan tän :) Ja tätähän voi käyttää sisutuselementtinä myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on ihana! <3 Onneksi Keke tuntee naisensa niin hyvin, että tietää milloin tätä kannattaa patistaa ostosten tekoon ;) Kovin usein sitä ei kuitenkaan tapahdu XD

      Olet oikeassa sisustuselementti-ideasta! Itse asiassa eräs ystäväni varasi jo häkin itselleen, jos meillä ei ole sille häiden jälkeen tarvetta :D

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!