tiistai 3. helmikuuta 2015

Dymo - What the f***?

Jatketaanpa vielä yksi postaus samalla ihmettely/joululahjalinjalla. Mikä Dymo?, kuului kysymys, kun eka kertaa sanan näin. Pikainen googletus ja selvisi, että kyseessä on tarrakirjoitin. Esim. tällainen ns. "vanhahtavaa" kohokirjoitusta tekevä:

Mun ikioma tarrakirjoitin.

Tarrakirjoittimet on mulle töistä tuttuja, mutta siellä ne tekee sellasia erilaisia, ei-kohoavia ja yksinkertaisesti rumempia tarroja. Jossain blogissa aikanaan törmäsin tähän Dymo-kohokirjoittimeen ja kun näin sellaisen kaasonikin luona, oli munkin pakko saada omani. Kotona sitä voi käyttää esim. purkkien ja purnukoiden etiketteinä, nimien kirjaamiseen, onnittelukorttien teksteinä jne. Dymoa käytetään nykyään paljon myös häissä. Vain taivas ja mielikuvitus on Dymolle rajana, kuten näistä alla olevista kuvista näette:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Itsekin haluaisin Dymo-tarrat kovasti osaksi häitämme. Esim. karkkibuffetissa karkkipurkkien nimeämiseen, paikkakyltteihin ja kutsuihin voisin sitä kuvitella käyttäväni. Saas nähdä, mitä keksitään! :)

8 kommenttia:

 1. Haastoin sut mun blogissa (http://www.ourloveisadiamond.com/2015/02/unelmien-polttarit.html) Unelmien polttarit -postauksen tekoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marija! Mulla onkin ollut jo hetken polttariaiheinen postaus luonnoksissa odottelemassa, joten haaste vastaanotettu ;)

   Poista
 2. Aargh! Nyt mäkin haluan dymon! Nään sillä jo 1000 ja 1 käyttötarkoitusta, sillähän voi tehdä esim. kaasoille otsaan nimilaput. :)
  Lähden shoppailemaan nettiin. Tarvitsen tuollaisen karkkibuffaan. Heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Anteeksi dymo-epidemian tartuttamisesta sinuunkin :D Kiitos otsalappuvinkistä, laitan ehkä toteutukseen ;D

   Poista
 3. Pitkästä aikaa piipahdin taas täälläkin. Ostin itselleni juuri uuden dymon,koska vanha sanoi sopimuksensa irti. Ei voi muuta sanoa kuin että mainio laite. Näkyy meillä mm paikkakorlteissa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dymo rules! :) En malta oottaa, että näen millaisia paikkakorttinne ovat dymoineen päivineen :)

   Poista
 4. Totakin toivoin toissajouluna joululahjaksi ja kun ei sitä paketeista löytynyt, tilasin sen joulun jälkeen itselleni. Musta semmoset tasaset tarrat on ihan tosi tylsiä, mutta noi kohojutut on vaan niin ihanan näköisiä.

  Mun mies joskus väitti, ettei noita enää saa mistään eikä nauhoja niihin mutta kylläpä vaan sai. Noista tulee jotenkin ihan lapsuus mieleen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä täytyy ottaa ohjat omiin käsiinsä ja tehdä omat hankintansa :) Saapahan ainakin sitä, mitä haluaa :) Kohotarrat on kyllä ihanan nostalgisia ja jotenkin retroja! Kiva, että ne on tullu taas takaisin! :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!