lauantai 22. elokuuta 2015

Uudenvuoden naamiaiset

Keke täytti lokakuussa 30 vuotta ja mulla oli sama edessä helmikuussa. Tämän kunniaksi me järjestettiin puolivälissä eli uudenvuodenaattona 60v.-bileet naamiaisten muodossa. Naamiaisteemaa rajoitettiin sen verran, että me toivottiin naamiaisasujen liittyvän jotenkin Jenkkilään, sattuneesta syystä :) 

Bileissä nähtiin mm. Abraham Lincoln, Michael Jackson, Marilyn Monroe, Elvis, Pulmusten Peggy, cheerleader, hippejä, Scream-leffoista tuttu maskimies, Supervauva, Kopitar, cowboy sekä 1920-luvun gangsteri ja hänen mielitiettynsä. Paras asu -kilpailun kärkikolmikkoon ylsivät Shrek, Painajainen ennen joulua -elokuvan hahmo sekä itse Ron Jeremy. 


I know that you screamed
last summer?
Superbabyä ei pelota ;D



Kaikki juhlien tarjottavat olivat linjassa jenkkinaamiaisteeman kanssa eli tarjolla oli mm. amerikkalaista juustokakkua, S'mores-piirakkaa, maapähkinävoi&hilloleipiä, cupcakeja, red velvet -kakkua, brownieita, popcorneja, hodareita, coleslawta, nachosalaattia, caesar-salaattia, chocolate chip cookieita, pretzeleitä ja tietenkin Jelly shotteja. Äitin kanssa leivottiin koko edellinen päivä ja sitä jatkettiin Keken kanssa yömyöhään. Seuraavana päivänä tarjoiltavien valmistelu jatkui apujoukkojen voimin. Vieraita oli päivän ja illan aikana yhteensä sellaiset ehkä 30, mutta evästä jäi yli ihan järkyttävät määrät. Itse en osaa sanoa, mille herkut maistuivat, sillä mulla oli ihan jäätävä flunssa juhlien aikaan. Mutta kyllä ne tuntuivat ihmisille maittavan. 




Rakettien ampumisen, miesten saunavuoron, tanssimisen, SingStarin, syömisen, juomisen ja keskusteluiden lisäksi meillä oli ohjelmassa muutama hääleikki, joista tiesin jo silloin, ettei niitä missään nimessä tulla näkemään meidän häissä :) Näistä voisin kirjoittaa seuraavassa postauksessa lisää.

Kemut oli ihan mahtavat, vaikka ihan täysissä ruumiin ja sielun voimissa en flunssan takia ollutkaan. Mulla on niin huippuja sukulaisia ja kavereita! Kaikki oli panostanu asuihin ihan hulluna. En unohda näitä juhlia koskaan! Kiitos rakkaat! <3

7 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Mäkin haluaisin joskus pitää naamiaiset, onneksi baarissa saa pukeutua vappuna ja halloweenina!
    Tuo Shrek puolisoineen on kyllä panostus potenssiin 100! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös ollu piiiitkään haaveissa päästä naamiaisiin ja kun kukaan ei semmosia lähipiirissä järjestäny niin täytyi itellä uhrautua ;)

      Shrek ja Fiona oli kyllä upea näky! Olin kuolla nauruun kun menin avaamaan oven ja tuo pariskunta tuli vastaan :'D

      Poista
  2. Oli meillä kivat kemut tosiaan. Äipällä vähän sulosenkitkerä olo, kun en tiennyt milloin muruset suuntaavat rapakon toiselle puolelle. Meidän onneksi siinä meni aikaa��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo kieltämättä itselläkin oli vähän kaksijakoiset tunnelmat, mutta hauskaa oli silti :) Flunssastakin huolimatta!

      Poista
  3. Nuo oli kyllä niin hauskat bileet! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ja Ron Jeremy! Oh My .......!!! X'D

      Poista
    2. Oli kyllä unohtumattomat kekkerit! :) Siitäkin huolimatta, että tää oli vähän flunssassa. Ron oli huippu!! X'D

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!