sunnuntai 16. elokuuta 2015

Terkut Amerikan housewifelta! :)

Tasan viikko sitten oli mun tähänastisen elämäni kaunein, onnellisin ja tunteikkain päivä. Päästiin juhlimaan yhdessä meille tärkeiden ystävien ja sukulaisten kanssa mun ja Keken jo yli vuosikymmenen ajan kestänyttä rakkautta. Päivä oli ikimuistoinen! Vieläkin tuota päivää fiilistellessä nousevat onnenkyyneleet mun silmiini ja niin tulee varmasti tapahtumaan vielä vuosienkin päästä tästä hetkestä. Ollaan me vaan niin järjettömän onnekkaita, kun meillä on ympärillä näin ihania ihmisiä. 



No okei, tällä hetkellä valtameri erottaa meidät läheisistämme, mutta ei anneta sen haitata. Ollaan siis palattu takaisin Jenkkeihin. Viimeiset päivät Suomessa meni sukuloidessa ja haikeita hyvästejä jättäessä. Me kun ei tiedetä, milloin me matkustetaan seuraavan kerran Suomeen. Siihen voi mennä jopa puolitoista vuotta! Vaikka oli haikeaa ja vaikeaa jättää hyvästit kaikille rakkaillemme, ollaan me silti innoissamme meitä täällä rapakon toisella puolella odottavasta seikkailusta. Tästä tulee varmasti mahtavaa! 

Häät tulen käymään läpi täällä blogissa jokaista pienintä piirtoakin myöten (koittakaa kestää ;D). Mitäs muutakaan mää täällä housewifena elellessä tekisin ;) Toivottavasti siellä on vielä lukijoita jäljellä, vaikka muutama kuukausi blogihiljaisuutta onkin takana. Kun jetlag ja flunssa on selätetty, palaan kunnolla taas tänne sorvin ääreen. Pysykää siis kuulolla! <3 

Ps. Oon odottanut koko kesän myös sitä hetkeä, että ehdin jälleen lukemaan teidän muiden ihania hääblogeja. Nyt se hetki on täällä, jee!! :)

10 kommenttia:

 1. Onnea tuoreelle avioparille! kuvia odotellaan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Vaikkei niin tuore aviopari ollakaan ;D Kuvia odotellaan myös täällä innolla :) Jospa ne tässä lähiviikkoina saataisiin!

   Poista
 2. Hui joko ne teidänkin juhlat meni! Ihana kuulla että olivat onnistuneet. :) Ja tottahan toki jokainen pieninkin yksityiskohta luetaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hieman orpo olo kieltämättä, kun juhlat on nyt juhlittu... Mutta oli kyllä niin ihanat juhlat, että niitä muistellaan lämmöllä vielä piiiitkään :) Kiva, että ainakin yksi lukija tuleville postsuksille löytyy! ;) <3

   Poista
 3. Ei muuta kuin kuvia kehiin!
  Toivottavasti teillä oli ihanat juhlat, meidän ainakin onnistui täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulee blogiin heti, kun niitä saadaan ;) Meillä oli aivan mahtavat kemut! :) Ihana kuulla, että teilläkin juhlat onnistui! <3

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!