perjantai 21. elokuuta 2015

Maistraattilook

Kerrotaanpa sitten vielä hiukan tarkemmin mun maistraattilookista. Ihana violetti juhlamekko on Fiesta Finlandilta. Mekko oli mielestäni täydellinen juhlavaan talviseen vihkimiseemme ja mikä parasta on se häidemme teemaväreissä! Kaunis koru mekon rintamuksessa toi mukaan sopivasti blingiä, sekin yksi häidemme teemoista. Kaiken lisäksi mekko oli tosi mukava päällä. 


Kunnon vanhan ajan pönötyskuva ;D

Maistraattipäivän kampauksestani vastasi rakas ystäväni. Halusin rennon kiharanutturan niskaan ja sen myös sain. Ystäväni ymmärtää aina täydellisesti, mitä haluan ja se on mahtavaa se! <3 Liukuvärjätyt hiukseni toivat mielestäni kivasti elävyyttä kiharakampaukseen. 
Korvakorut löysin alennuksesta joskus Glitteristä. Minusta ne sopivat kivasti yhteen mekon blingkorun kanssa, joten ne pääsivät halvasta hinnastaan huolimatta kehystämään kasvojani sanoessani tahdon.Tässä se pahamaineinen rannekukka, joka meinasi aiheuttaa kaason myöhästymisen vihkimisestä ;) Tosi kaunis ja just mun näköinen harsokukkineen ja kimalluksineen! Kiitos A! <3


Meikistäni oli vastuussa sama ystäväni, joka teki maistraattikampauksenikin. Keskityimme tälläkin kertaa, kuten aina muulloinkin, silmämeikkiin ja tällä kertaa luomiväriksi valikoitui violetin eri sävyt. Me likey! :) Kauheelta tuntui pestä illalla nuo meikit pois, kun olivat niin kivat :')2 kommenttia:

  1. Ei kestä kiitellä, pitäähän nyt morsiamella kukkia olla! :D (ja kuplivaa! ;D) parit tuskanhikikarpalot tais itelläkin tosin tuon kukan takia irrota.. Mutta mikäpä se meiltä ilman pientä sähellystä onnistuis? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kaaso A aina valmiina" pitäis olla sun motto! ;DD Tosiaan, ainahan sitä pikkusen säätöä pitää olla XD

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!