keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mitä ostaa lahjaksi 30-vuotiaalle miehelle, jonka kanssa on seurustellut 12 vuotta, hä?

Otsikkopa sen oikeastaan kertookin; välillä meinaa olla vaikeuksia keksiä uusia lahjaideoita ihmiselle, jonka kanssa on ollut yhdessä yli vuosikymmenen. Oikeastaan ei mulla edes ole ollut asian kanssa hankaluuksia ennen kuin viime vuonna, mutta oli se vaan silti kurjaa ja stressaavaa. Yleensä minusta on mukava keksiä ihmisille lahjoja ja ollaanpa mun joskus sanottu olevan hyväkin siinä, vaikka itse en ole asiaa silleen edes aatellu.

No joka tapauksessa, ei ollu kiva, kun lahjaideoita piti odotella ja houkutella esiin. Ostin Kekelle alkuun sellaista peruskauraa kuten kengät ja hajuveden (ah, se on kyllä toooosi hyvä tuoksu nimeltään Invictus, suosittelen!). Kunnes se tuli mieleeni kuin salama kirkkaalta taivaalta; kalvosinnapit! Tietenkin mää hankin sille kalvosinnapit häitä varten! Alkoi armoton eBay- ja etsy-rumba. Selasin sivustoja hullun lailla. Halusin kalvosinnappien olevan jotenkin persoonalliset ja hauskat, mutta kuitenkin tyylikkäät ja simppelit. Tällaisiin minä sitten päädyin:Ne on tehty kierrätetyistä tietokoneen näppäimistöistä. Olisin alunperin halunnut näppäimet M ja K meidän nimikirjainten mukaan, mutta M oli loppu, joten päädyin kahdeksikkoihin hääpäivämme 8.8. mukaan. Keke on it-alalla ja puuhastelee vapaa-aikanakin paljon tietokoneiden parissa, joten mielestäni nämä sopivat hänelle kuin nakutettu. Lahjan saajakin taisi olla samaa mieltä :)

Pakko kertoa vielä tähän loppuun eräs hauska ja jo legendaksi muodostunut tarina Aliaksesta ja kalvosinnapeista. Olipa kerran kaksi teinityttöä, jotka pelasivat Aliasta selittäen toisilleen kiireesti sanoja. Oli vaaleahiuksisen tytön vuoro ja hän lähti liikkeelle näin: "No se mikä laitetaan piirtoheittimelle", johon tummatukkainen vastasi "kalvo". "Joo, just se ja sitten ei ketsuppi vaan?" Tummatukkainen ihmetellen "sinappi". "No niin ja sitten yhdistä ne", vaaleatukkainen kehotti tohkeissaan. Tummatukkainen vielä hämmentyneempänä "öö, kalvosinappi" XD Tää juttu on aina yhtä hyvä! :D Ja ei, minä en ollut tarinan vaaleaverikkö ;)

2 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä niin hienot! Ja just niin keken näköiset! Nappivalinta 😍 (onneks en muuten minäkään ollut se blondi niistä 😂)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että sääkin tykkäät! :) Mustakin nää oli just eikä melekeen Kekelle!

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!