tiistai 1. syyskuuta 2015

Min dag som en diskoprinsessa: Part 3

Selviytyjien jälkeen olikin vuoro toisen tosi-tv -formaatin. Sain nimittäin Amazing Race -henkisen kirjekuoren taustatunnareineen kaikkineen. Niin siistiä!!! :)

Vihje kuului näin:
Lähdimme siis metsästämään diskoprinsessan bilepaikkoja ja vastaukseksi ensimmäiseen vihjeeseen päättelin yleisön suosiollisella avustuksella Kuusisaaren, jonne sinikeltainen seurueemme seuraavaksi lähti suunnistamaan. Matkalla aiheutimme varmasti niin hilpeyttä kuin paheksuntaakin vastaantulijoissa :DKuusisaaressa sain valita toisen kahdesta tehtävästä: laske Raatin stadionin istumapaikat TAI ideoi ja esitä tiimin kanssa Krista Siegfridsin Marry me -biisin kertosäkeistölle esitys. Sinä esität Kristaa ja muut voivat toimia taustalaulajina, tanssijoina, rekvisiittana tai näyttelijöinä. Esitys voi olla mitä vaan taivaan ja maan väliltä, kunhan se sopii kertosäkeistöön.

Valitsin (ylläri ylläri) Krista-tehtävän ja ihanien polttarikamujeni avustuksella saimme kasaan lyhyen rakkaustarinan/kosintahetken upeine taustatanssijoineen -ja koreografioineen (Vinkvink! Tulevissa postauksissa SAATTAA olla tulossa videomateriaalia mm. tästä tehtävästä ;D).


Seuraava Amazing Bride 2015 -vihje ohjasi meidät Oulun kaupunginteatterille:


Sain jälleen valita kahdesta tehtävästä: Miesten punnerruksia 50 kappaletta. Aikaa 10 minuuttia. TAI Keksi tanssikoreografia Abban Dancing Queen -biisin kertosäkeistöön. Opeta se sitten muulle polttariväelle. Aikaa 20 minuuttia. Muista, että saat pyytää polttariväeltä apua! Onko joku vieraista erityisen hyvä keksimään hyviä muuveja...? 

Kellekään ei liene yllätys, että päädyin tanssitehtävään (I </3 punnerrukset) ;D Koreografikamua ei kauan tarvinnut miettiä eikä siinä kauaa nokka tuhissut, kun oltiin serkkuni kanssa kyhätty tanssi kasaan ja opetettu se muulle polttariväelle. Vitsit me oltiin upeannäköisiä, kun vedettiin sitä aitiopaikoilla! Vaikka ite sanonkin :D (Tästäkin SAATTAA olla videomateriaalia luvassa ;))


Tanssihetken jälkeen uuden vihjeen luettuani otimme suunnaksi teiniaikaisen kantabaarimme:Matkalla me käytiin poseeraamassa Toripolliisin kanssa niinku mitkäki turistit konsanaan. Satuimmepa matkan varrella törmäämään polttaripäivä Part ykkösestäkin tuttuun miekkoseen ;)

Kolmas tehtävä oli esittää 30 sekunnissa mun ja Keken ensitapaaminen. Sain jälleen käyttää polttariväkeä hyödykseni. Kekeksi valikoitui kaaso A vaaleiden hiustensa vuoksi. Vaatteina hoppari-"Kekellä" oli tietenkin jenkkihuivi, löysät housut ja huppari. A omaksui roolinsa ihan kybällä! Niin kuin kyllä jokainen muukin, joka näytelmässä esiintyi! Loistavaa heittäytymistä tytöt! <3


Me kaikki uppouduttiin rooleihimme niin täysillä, että unohdettiin ihan täysin tuo tehtäväohjeistuksessa ollut 30 sekuntia, hups :D Taideteos kesti useamman minuutin ja tiivistettynä stoori meni niin, että me mentiin ystävieni kanssa silloin teineinä meidän kylän kioskille, jossa törmättiin yhden ystäväni kaveriin, jonka mukana Keke oli siellä. Ystäväni kaveri pyysi meitä tyttöjä luokseen "iltahömpsyille". Auto oli täynnä, joten meikäläinen käskettiin Keken syliin istumaan ja siitä se meidän rakkaustarina sitten pikkuhiljaa alkoi :)Seuraavana oli vuorossa välitehtävä...
...josta lisää seuraavassa postauksessa. Kuka arvaa mistä oli kyse? ;)

2 kommenttia:

  1. Moi! (: Mielestäni blogisi anstaitsee Liebster Awardin. Lue lisää täältä http://weddingemilia.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-loyda-uusia-blogeja.html

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!