tiistai 15. syyskuuta 2015

Vaimotukka

Tuoreet vaimot saattaa tietää sen tunteen, kun joillekin vähän pitempi (kröhöm...) ja joillekin vähän lyhyempi hiustenkasvatusprojekti on vihdoin häiden jälkeen ohi, ja saat vihdoin varata ajan kampaajalle ja pätkäistä sen aivan liian kauan samanlaisena pysyneen kuontalosi lyhyemmäksi. Noh, minähän tätä tunnetta en tunnusta (ihan vielä) potevani, mutta eräs toinen meidän taloudessa kylläkin. Keke on pitkään puhunut, että haluaa leikata hiuksensa pois, mutta sain onneksi sen verran lykättyä tätä projektia, että hiukset säilyivät häihin asti. 

Toissapäivänä oli kuitenkin sitten se surun päivä, kun Keke saapui kotiin hiustenleikkuukoneen kanssa ja hetken rohkeutta kerättyäni jouduin eilen tarttumaan puikkoihin ja hurruuttelemaan nuo vaaleat kiehkurat vessamme lattialle, nyyh. En raaskinut hommasta kieltäytyäkään, vaikka kyseessähän oli eka kerta elämässäni, kun tuollaista vempelettä kädessäni pitelin. Noh, tässäpä ennen ja jälkeen kuvat. Mitäs tykkäätte: oliko tuo entinen munkkilook parempi vai tykkäilettekö enemmän tästä nykyisestä vankilalookista? :'D


10 kommenttia:

 1. Oho! Kesätukka? Ehottomasti munkki vankilassa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Saa nähdä, onko vaan kesätukka vai ihanko joka vuodenajan tukka ;)

   Poista
 2. Ehkä tuo kalju on parempi, tai no... Nyt en kyllä osaa sanoa! :D
  Mun tekis mieli niin mennä pätkäisemään lyhyeksi, mutta nyt ei vielä voi, kun on näitä kaikenmaailman missikisoja tässä... ;)
  No, ehkä värjään siniseksi, kyllähän sekin piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä tämä lyhkäsempikin on ;) Koko ajatus vaan oli etukäteen vähemmän vaimon mieleen. Munkkilookhan ei oikeasti onneksi ollut ihan jokapäiväistä herkkua ;)

   Hetken ku vielä maltat niin pääset lyhentämään ;) Tsemppiä muuten kisaan! Kävin katsomassa osallistujakuvat FB:stä ja pesit kyllä kaikki ihan 100-0! :)

   Poista
  2. Noh noh, eipäs nyt liioitella! xD
   Mutta kiitos, yritän parhaani. Taidan laittaa iltapukukierrokselle hääkengät jalkaan. :)

   Poista
 3. Höylällä vielä loputkin pois niin ei näy pälvikaljun rajat, saa tehdä sen sitten 3 päivän välein 😂 mutta hyvin passaa velipojalle tuokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoveljestä mallia ;) Höylähommista on kyllä keskusteltu, mutta laihoin tuloksin vielä tähän asti :D

   Poista
 4. Vähemmän paha, kuin mitä pelkäsin ennakkoon.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!