keskiviikko 23. syyskuuta 2015

To have and to hold and to keep your drink cold

Näin alkuun tuhannet kiitokset kaikille teille ihanille, jotka jätitte kommenttia viime postaukseen häävideostamme! <3 Niitä oli tosi tosi ihanaa, ja koskettavaakin, lukea. Olen hirmu onnellinen siitä, että hääpäivämme ilo ja riemu välittyi teille Juhon koostaman videon kautta!

Kirjoittelen vielä jossain vaiheessa myöhemmin lisää videokuvauskokemuksestamme, mutta nyt siirtykäämme eteenpäin hääpäivämme läpikäymisessä. (En tiedä, onko muilla hääbloggaajilla ollut vaikeuksia päättää, mistä lähteä liikkeelle, mutta mulla ainakin on!! Niin paljon kerrottavaa! :))

Aloitetaanpa vaikka tällaisella. Tässä yksi häidemme yksityiskohdista. Mun oli ihan pakko vielä viime tipassa ennen häitä tilata nämä. En voinut itselleni mitään ;)Kyse on siis erityisesti juomatölkit kylmänä pitävistä koozieista. Tilasin nämä eBaystä tältä myyjältä. Toki muitakin vastaavia tuotteita myyviä eBaystä löytyy. Violetti väri oli ihan täydellinen ja kimalteleva hopea teksti erottui hyvin taustastaan. Koozien alaosan teksti oli kustomoitavissa. Eniten tykästyin tämän koozien fonteilla leikittelevään ulkonäköön ja oivaltavaan tekstiin, vaikka muitakin kivoja vaihtoehtoja olisi ollut.

Toimitus oli nopea. Tilasin kooziet kylläkin Jenkkeihin, joten en osaa sanoa, kuinka pitkä toimitusaika Suomeen on. Myös viestien lähettely myyjän kanssa oli nopeaa ja mutkatonta.

Harmi vain, että meille kävi pieni kömmähdys näiden ihanuuksien kanssa. Unohdin nimittäin kertoa kaasoille koozieiden olemassaolosta, joten ne muistettiin laittaa esille häissä vasta myöhään illalla, jolloin suurin osa vieraista oli ehtinyt jo lähteä :'D Noh, eivätpähän loppuneet kesken ja meille jäi muistoksi useampia kappaleita ;)

2 kommenttia:

  1. Mä niin haluaisin myös tälläiset! :D mies tosin taitaa olla toista mieltä! :D kuinka monta tilasit ja tuliko mitä maksamaan? -pippuri88-

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä ihanat! <3 Toivottavasti saat puhuttua miehesi ympäri ;) Tilasin näitä 50 kpl ja maksoivat 48,60€. Toimitus oli tosin Jenkkeihin, joten en tiedä tuleeko paljon lisäkustannuksia, jos tilaa Suomeen.

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!