perjantai 11. syyskuuta 2015

Ki(r)ppistelyä! :)

Jos joku ei ole vielä hoksannut, niin mää tykkään kirppiksistä ;) Hääblogeissa näkee juhlittujen juhlien jälkeen paljon hääkirppiksiä, joissa tuoreet vaimot myyvät netin välityksellä häistä jäänyttä tavaraa eteenpäin. Nettikirppiksiä löytyy paljon myös esim. Facebookista: Hää-kirppisHääkirpputori, Kierrätetään Häät!Myydään/Ostetaan HÄÄPUVUT ja MYYDÄÄN/OSTETAAN HÄÄPUKUJA. Lisäksi allekirjoittanut on tehnyt moooonia häähankintoja ihan perinteisiltä puujalkakirppiksiltä Oulusta ja Oulun seudulta. 

Tähän kirppislistaukseen pääsee nyt mukaan vielä yksi hääkirppis. Kirppis järjestetään tulevana sunnuntaina 13.9.2015 klo 12-15 Oulussa Jazzvintillä. Kirppislöytöjen lisäksi pääset nyt siis tutustumaan myös yhteen Oulun hääjuhlapaikoista, vink vink ;) Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Kuva

Minusta on ihan mahtavaa, että tällaisia kirppistapahtumia järjestetään! Olen kirppisihminen henkeen ja vereen ja mulle oli tärkeää hankkia häihin tavaraa käytettynä. Lisäksi muistan kuinka itse aina innolla osallistuin hääsuunnittelujen keskellä kaikkiin mahdollisiin hääaiheisiin tapahtumiin. Täälläkin minut olisi varmasti ostajana noihin aikoihin nähty :) Ja itse asiassa, jos olisin siellä vanhalla mantereella sunnuntaina, olisin varmasti varannut sieltä myyntipöydän. Mutta koska matkakulut taitaa nousta vähän turhan koviksi täältä rapakon takaa, niin tyydynkin vain toivottamaan hyvää viikonloppua ja tervemenoa Jazzvintille kaikille teille muille kynnelle kykeneville :)

Ps. Saatiin äsken meidän häävideot!!! En malta odottaa, että Keke tulee töistä ja päästään niitä yhdessä fiilistelemään!! Kippis! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!