torstai 17. syyskuuta 2015

Häävideo: Meidän päivä pähkinänkuoressa

Aloitetaanpas meidän hääpäivän läpikäyminen "vaatimattomasti" tällaisella. Meidän iki-ihana häävideo <3


Arvatkaapa, kuinka monta kertaa me (ja varsinkin minä, kröhöm...) ollaan katsottu tämä?! Ei kyllä mitään hajua, mutta MONTA!! :'D

Mä oon ihan rakastunut tähän videoon ja Kekekin antoi sille arvosanaksi vaatimattomat 10+. Musiikki on ihanan pirteä ja saa hyvälle tuulelle. Video on tehty oivaltavasti musiikin ympärille sitä parhalla mahdollisella tavalla hyväksi käyttäen.

Videon parhaita paloja allekirjoittaneen mielestä ovat... KAIKKI :'D No ei vaan, jos joitain juttuja on pakko nostaa esille, niin kuinka suloinen on Keken jännittynyt ilme, kun bestman kuiskaa hänelle alttarilla "sieltä se tulee". Tai kuinka hellyyttävästi isosisko ohjeistaa pikkuveljelleen kirkon ulkopuolella, miten päin huiskutuskeppiä pidetään kädessä. Tai kuinka onnelliselta Keke näyttää saadessaan onnittelujonossa halauksen. Tai kuinka syötävän suloinen pikkuinen pellavapää on vilkuttaessaan ruokapöydässä kameralle. Tai kuinka riemastuttavalta Keken ja bestmanin repeäminen heidän ns. virallisen kättelyn aikana näyttää. Tai kuinka ihanan herkkä mun ja Keken suudelma on metsässä potrettikuvauksissa auringonlaskun aikaan. Tai kuinka järjettömän hupaisilta yhteiskuvaposetukset meidän sukulaisten kanssa näyttävät. Mun kaikista kaikista kaikista lempparein kohta on kuitenkin ehkä se, kun tuleva isä rummuttaa vaimonsa masua tanssilattialla <3

Video on täynnä ihania, iloisia ja koskettavia hetkiä eikä voitais toivoa siltä mitään enempää. Se on täydellinen ja se kuvaa täydellisesti meitä, meidän hääpäivää ja sitä onnea, jota me tunnettiin tuona päivänä. Ja tunnetaan onneksi vieläkin :) Me ollaan ikuisesti kiitollisia Juholle ja Vuolas Medialle meidän juhlapäivän näin upeasta taltioinnista! 

Vaikka kuinka olin häiden videointia vastaan hääsuunnittelujen alkuvaiheessa, ei päätöstä häävideokuvaajan buukkaamisesta ole tarvinnut katua kyllä hetkeäkään. Tässäpä siis neuvo ihan vain nainen naiselta, yhdeltä morsiamelta toiselle: Jos vielä puntaroit, varatako videokuvaus hääpäivällenne vai ei, älä enää mieti. Se on sen väärti! Usko mua. Kunniasanalla.

21 kommenttia:

  1. Voi juku, täälä tihrustetaan itkua nyt jo aamu Varhaasta :D Ihan älyttömän ihana ja koskettava video! Saisipas tässä itsekkin raapaistua budjetista jotain ylimääräistä videokuvaajaa varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan älyttömän ihanasta ja koskettavasta kommentista! <3 Suosittelen ehdottomasti varaamaan hääpäivälle videokuvaajan, jos vain budjetti mitenkään antaa periksi.

      Poista
  2. Itseä hirvitti ajatus siitä, että siellä on videokuvaaja. Kuvittelin sen kuvaajan nokan eteen zoomaileen samalla kun pitäis siinä kaasontehtäviä hoitaa. Mutta täähän olikin aivan loistava! Todella huomaamaton, niin ettei koko kuvausta huomannut edes ajatella. Eli ei tarvinnu sen takia jäykistellä. Ja tosi hyvin oli tuommoisia pikkujuttuja hoksannu kuvata <3 Ja kauheen mukavakin oli tuo Juho :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyviä pointteja, kiitos Anne! <3 Veit sanat suustani. Juho oli kyllä todella huomaamaton ja minä en ainakaan, käsi sydämellä, huomannut hänen läsnäoloaan koko päivänä. Ihan mahtavaa työtä! Juuri niinhän videokuvaajan tuleekin työskennellä: huomaamattomasti. Ja tosiaan ihania ihania ihania pikkujuttuja oli Juho ikuistanut videolle! <3

      Poista
  3. Häämatkan talteen =)
    http://aavikkoruusunen.blogspot.fi/2015/08/videoalbumi-rantalomat.html

    VastaaPoista
  4. Oi ihana! Siis aivan ihana häävideo! Video kertoo enemmän kuin 100 000 sanaa. Ihana katsoa onnellisia ja iloisia kasvoja, ihan täydellinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kommentti! Kiitos Teresa! <3 Minustakin häävideoissa parasta ovat nimenomaan kaikki hymyt ja iloiset kasvot, unohtamatta tietenkään onnenkyyneliä.

      Poista
  5. Kerrassaan ihastuttava video :)

    VastaaPoista
  6. Voi!!! Ihana video, kaunis morsian, mahtava tunnelma!
    Teillä oli ihan älyttömän hienot koristelut ja nuo "pönötyskuvat" oli ihan täys 10! :D

    Juhlanne vaikutti todella onnistuneelta, milloinkohan keksitään se aikakone, että pääsisi takaisin hääpäiväänsä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Monika! Sun kommenteista tulee aina yhtä hyvälle tuulelle <3 Ihanaa, että tunnelma välittyy videolta! Päivämme todellakin oli onnistunut. Aikakonetta kaipaillaan täälläkin :) Koristeluista ja morsiamen ulkonäöstä tulossa juttua vielä myöhemmin ;)

      Poista
  7. Eikä miten ihana video! Mä en kestä, pakko saada jostain rahaa videokuvaajaan! Eihän tuollaista voi jättää toteuttamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna! <3 Toivottavasti budjetistanne riittää hääkuvaajaankin. Suosittelen täydestä sydämestäni!

      Poista
  8. Niin ihana video, että sai aikaan sekä herkistymistä että hymyä täällä näytön toisella puolella. Varmasti unohtumattomat juhlat. Ja niin upea morsian asusteineen kaikkineen. Upea look! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sari! Meidän päivä oli täynnä nimenomaan noita mainitsemiasi herkistymisiä ja hymyjä, joten on tosi ihanaa kuulla, että myös häävideomme niitä katsojissaan aiheuttaa <3 Juhlat olivat unohtumattomat! Morsian kiittää punastellen <3

      Poista
  9. Vau mikä video! Sie kylä aivan hehkuit onnesta videolla ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! <3 (Jos se oot sinä Rovaniemen H, niin miljoonatuhatta pusua ja halia sinne!! Jos et oo, niin miljoonatuhatta pusua ja halia sinne silti! ;)) Tuo päivä oli ihan oikeasti mun elämäni tähän mennessä onnellisin päivä ja musta on tosi ihanaa, että se välittyy tältä meidän videolta muillekin.

      Poista
  10. Aivan mahtava aloitus, yhteiskuvapose oli kyllä huippu! :D Vitsi mua niiiiiin harmittaa ikuisesti ja forever kun ei otettu videokuvausta. Jotenkin "siihen" aikaan kun hääsuunnittelut alkoi ja nää isot linjat päätettiin se ei ollut vielä ihan niin suuri juttu. Vain harvoilla rikkailla oli semmoinen. Ja se tuntui turhalta. Nyt oon nähny tuhat ja yksi ihanaa videoo ja voi että kuinka se tunnelma loistaa niistä! Oispa joku silloin tullut kuristaen pakottamaan mua ottaa videokuvauksen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sape! <3 Ootas kun näet yhteiskuvaposetuksen lopputulokset! ;D Mä olin kans vielä hääsuunnittelun alkuvaiheessa sitä mieltä, että ei mitään videokuvausta meille. Saan kiittää luojaani siitä, että Juho otti muhun yhteyttä ja päätettiin hänet häihimme varata. Jos hän ei olisi sitä tehnyt, olisi meille varmasti käynyt samalla tavalla kuin teille. Minustakin kun kuvaus tuntui turhalta ja kalliilta. Ihan tosi harmi kyllä, ettei teillä ollut videokuvaajaa :( Ois ollu ihana nähdä ja kokea teidän häät näin blogiasi seuranneena myös videolta. Mutta ei murehdita sitä liikaa! Juhlanne säilyvät kuitenkin muistoissanne aina <3

      Poista
  11. Voi jestas, pitkästä aikaa blogeja selailemassa ja tällänen jättipakkaus onnellisuutta lyödään nenän eteen! <3 Aivan upea video, tuli tippa linssiin liikutuksesta kun oli niin tunteikkaita ilmeitä ja ihmisiä. Ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Mulle tuli sun ihanasta kommentista tippa linssiin. Kiitos Marianna tuhannesti! <3 Ihana kuulla, että onnellisuus välittyi.

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!