keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Morsiamen asusteet: Kengät

Dodiin, I'm back in business! Ihanat pari viikkoa laatuaikaa äitin kanssa on nyt takana ja pari päivää on ehditty tässä levähtämäänkin, joten on taas aika palata blogin pariin.

Morsiamen asusteista vuorossa on nyt hääkengät, jotka onkin esitelty täällä jo aiemmin. Löysin siis Prismasta alennuksesta tarpeeksi korkeat valkohopeiset pitsikorkkarit ja ne mulla oli jalassa kirkon ajan ja jonkin aikaa myös juhlapaikalla.


©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Mulla oli juhlapaikalla mukana pitsitennarit ja Vagabondin kiilakorkokengät (molemmat omasta vaatevarastosta), joista jompiinkumpiin olin ajatellut vaihtaa jossain vaiheessa päivää. Vähän pelkäsin etukäteen, että muuttuuko liikkuminen puvun kanssa hankalaksi, kun mekon pituus oli tietenkin mitoitettu korkokenkien mukaan. Mutta turhaan pelkäsin sotkeutumista helmoihini: mekko pysyi menossa mukana paremmin kuin hyvin, vaikka olikin mulle hiukan pitkä vaihdettuani matalampiin kenkiin.

Lopultahan kävi niin, että kuljin koko illan ja vielä seuraavan päivänkin vaihtokengiksi etukäteen ajattelemieni kenkien sijaan häävieraille tarkoitetuissa Ikean tossuissa (vaihtovaatepussi ei jostain syystä päässyt hotellille asti) :D Korkkareita varten hankituille päkiätyynyille ja muille härpäkkeille ei siis tullut tarvetta, sillä korkkarit viipyivät jalassa vain hetken ja ne korvanneet tohvelit oli todistetusti toooodella mukavat jalassa :)


Tullut vissiin kiire lähtö pöydästä,
kun on kengät ja lautasliinat päätyneet lattialle ;D
©Iiro Rautiainen
Tohvelijalka oli kietoutunut mystisesti hääpukuun.
©Iiro Rautiainen

2 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!