keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pitsikorkkarit

Löysin eilen mun hääkengät. Nämä pitsiset korkkarit. 



Ne löytyivät ihan yllättäen Prismasta ruokaostoksilla käydessämme. Olivat niin halvat, etten voinut jättää ostamatta. Hinnaksi jäi vain 16€, sillä ne olivat 60%:n alennuksessa :) Jos eivät olisi olleet noin edulliset, niin eivät välttämättä olisi lähteneet vielä mukaan, vaikka olin kyllä kiinnittänyt niihin huomioni jo joskus aiemminkin Prismassa käydessäni. Miinusta näissä on nimittäin se, että ne ovat valkoiset (hopealla blingillä). Olin nimittäin vähän haaveillut violeteista hääkengistä. Noh, jos sellaset tulee jossain vastaan niin ostan nekin, ja päätän sitten myöhemmin kummat päätyy käyttöön hääpäivänä ;)



Korkoa näissä kengissä on sellaiset 10cm, mikä on aika passeli. Eivät ole ihan hillittömän korkeat, mutta tekevät minusta kuitenkin sen verran pidemmän, etten näytä ihan kääpiöltä Keken vierellä :) Tiedän kuitenkin jo valmiiksi, etten jaksa noilla kopsutella koko päivää ja matalat pitsitennarit mulla jo on valmiina kaapissa odottelemassa loppuillan krebausta (kirjoittelin niistä täällä). Hääpukuni helman pituus tehdään korkkareille sopivaksi ja koitan sitten loppuillasta olla kovin kompastelematta helmoihin, kun vaihdan mukavampiin popoihin.

17 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköiset korkkarit ja juuri häihin sopivat. :)
    Voithan sä värjätä nuo violeteiksi, eikös niitä kenkiä nykyään värjätä jollain kangasväreillä? Tosin en tiedä miten väri ottaa tuollaiseen pintaan kiinni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Monika! Hyvin häämäiset ovat minustakin! :) Tuota värjäystä en ollutkaan tullut ajatelleeksi. Kiitti vinkistä! Vähän mietin minäkin, että miten väri tarttuu tuollaiseen pintaan, mutta aina voi kysyä :)

      Poista
  2. Ihanat! Ja mikä hinta! Noille on taatusti käyttöä myöhemminkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, halvalla lähti kyllä! :) Ja olet oikeassa; varmasti käytän näitä myöhemminkin, mikäli eivät kovin tahriinnu häiden lomassa :D

      Poista
  3. Voihan noihin lisätä jonkun violetin rusetin tai kukkasen tai muun koristeeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Miksen tullut tuota koristetta aiemmin ajatelleeksi?! Kiitos vinkistä! Juuri tämän takia te lukijat olette korvaamattomia! <3

      Poista
  4. Aivan ihanat kengät! Ihan mahtava löytö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Harvoin tulee tehtyä näin hyviä löytöjä! :)

      Poista
  5. Moikka!

    Teen opinnäytetyötä häämatkailun tulevaisuudesta. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos ehtisit käydä vastaamassa netissä olevaan kyselyyni, se auttaisi tutkimustani valtavasti.

    Super iso kiitos etukäteen ja ihanaa kesää!

    kysely: https://www.webropolsurveys.com/S/766F9828CBB42149.par

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniit! Ihanaa kun oot löytäny kengät, niin mäkin tein eilen. Laitan niistä postausta myöhemmin pitsiboleroni kanssa, jonka pitäisi saapua postista näinä päivinä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä sanomani että nykyään voi myös värjätä kenkiä, josko vaikka saisit näistä oikeen väriset.:)

      Poista
    2. Kiitti! :) Täytyy selvitellä tuota värjäysasiaa. Joskus on nimittäin vaikea päästää irti siitä alkuperäisestä visiosta ;)

      Kuinka huippua, että sinäkin olet löytänyt kengät (ja boleron)! Jään innolla odottelemaan postaustasi aiheesta ;)

      Poista
  7. Tosi hienot :) Voisin kuvitella itsellenikin ja luen vähän myöhässä näitä ku oon just löytänyt tän sun blogin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) Kiva, että olet eksynyt blogini pariin, tervetuloa! :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!