maanantai 9. marraskuuta 2015

Morsiamen asusteet: Takki

Kylmän yön varalta täytyi hääpäivää varten tietty varata jotain lämmikettä harteillekin. Niitäkin mulla oli lopulta kolme :'D

Lämmikevaihtoehtojen testausta ennen hääpäivää.

Hääsuunnittelun alkumetreillä ostin Facebookin hääkirppikseltä pitsiboleron. Se oli oikein kaunis, mutta pitsi ei vaan ole niin mun juttuni ja, jos totta puhutaan niin eipä tuo olisi kauheasti kylmällä ilmalla lämmittänytkään. Lisäksi tilasin eBaystä ihanan paljettiboleron. Se oli kuitenkin himpun tumma häälookiini eikä sen edestä hiukan pidempi ja takaa lyhyempi mallikaan istunut täydellisesti hääpukuni kanssa. Onneksi tuolle jakulle on käyttöä ihan satavarmasti muissa tilaisuuksissa tulevaisuudessa.

Lopulta täydellinen takki löytyi omasta vaatekaapistani. Valkoinen, lyhyt, hiukan ehkä rokahtavakin jakku. Ihan täydellistä! Kovin montaa kuvaa minusta ei hääpäivältä jakku yllä ole, mutta tässä jotain, että saatte edes vähän käsitystä, mistä puhutaan :)

©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

4 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä vaihtoehtoja! Mielestäni hääasusteiden kanssa voi hyvin olla luova. Itselläni oli valkoinen vähän rokahtava bleiseri varattuna lämmikkeeksi. Päivä ja yö olivat tosin niin lämpimät, etten sitä tarvinnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sari! :) Samaa mieltä; asusteiden kanssa voi helposti leikitellä. Hyvältä kuulostaa sun lämmikkeesi! Olit onnekas, kun et kuitenkaan sitä joutunut käyttämään :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!