torstai 10. joulukuuta 2015

Mun miähen häälook

Joudun pyörtämään puheeni. Päätinkin esitellä vielä kaiken tasa-arvoisuuden nimessä myös sulhasen ulkonäkökomponentit täällä blogissa ennen varsinaiseen vihkitilaisuuteen siirtymistä. Pahoittelut tästä :)

Keken Ralph Laurenin puvuntakki ja -housut löytyivät täältä Jenkeistä Saks 5th Avenuelta. Olen iloinen, että Kekekin halusi tummanharmaan puvun mustan sijaan. Tummanharmaa (tai -sininen) väri oli meistä sopivampi Keken vaalealle iholle ja blondeille hiuksille. Keke tykästyi harmaaseen sinisen sijaan ja sehän sopi minulle.

Puku on tosi monikäyttöinen ja tiesimme, ettei se jää kaappiin pölyttymään häiden jälkeen. Tämä puku oli siis ehkä miljoona kertaa järkevämpi vaihtoehto kuin alunperin ihastelemani hiukan kiiltävämpää materiaalia olevat puvut :) Good call!


©Iiro Rautiainen

Puvuntakin alle löysimme valkoisen kauluspaidan JC Penneyltä täältä Yhdysvalloista senkin. Paita on Ryan Seacrestin mallistosta ja oonkin siitä aina välillä kiusannut Kekeä ;D Oli muuten yllättävän hankalaa löytää oikeaa "tuxedo shirtiä" eli paitaa, jossa on reiät kalvosinnappeja varten. Kalvosinnapit olin ostanut Kekelle 30-v. synttärilahjaksi ja ne olenkin täällä blogissa jo aiemmin esitellyt.


©Iiro Rautiainen

Paita maksoi 47€ ja siitäkin huolimatta, että se on tosi laadukkaan oloinen, näkyi siitä kuitenkin, niin kuin valkoisista paidoista usein, hiukan läpi, ja siitä syystä halusimme puvuntakin alle paidan lisäksi vielä liivinkin. Me kun oltiin tietenkin varmoja siitä, että puvuntakki päätyy jossain vaiheessa hääillan ankarinta biletysvaihetta sulhon yltä tuolin selkänojalle ;) Ja tuohan liivi tietenkin pukuun myös lisää juhlavuutta.

Liiviäkin etsimme aika pitkään. Tuohon jo hankkimaamme pukuun kun ei yhteenkuuluvaa liiviä ollut olemassa ja haluttiin tummanharmaa liivi esim. mustan sijaan, joka sekin olisi varmasti paremman puutteessa asukokonaisuuteen sopinut. Lopulta aivan lähestulkoon just eikä melkeen samanvärinen tummanharmaa liivi löytyi Jos. A. Bankilta täältä uudelta mantereelta. Meillä kävi melkoinen tuuri, kun noinkin samansävyinen liivi satuttiin löytämään!


©Iiro Rautiainen

Kysyttiin muuten jossain vaiheessa muutamasta Oulun pukuvuokraamosta liivivuokrien hintoja. Huhhuh. Sama oli ostaa omaksi. Esim. Morsiusateljee Katariinassa pelkkä liivivuokraus olisi maksanut 59€.... Tuo omaksi ostamamme liivi kustansi 55€.

Kaulansa ympärille Keke halusi krakan, mikä oli morsiamellekin ok, vaikka rusetti olisikin ollut enemmän tämän mieleen ;) Krakoja ostettiin pari kappaletta, kun ei aluksi osattu päättää kumpi on parempi. Kotona hetken niitä mallailtuamme päädyttiin toiseen ja käytiin ostamassa bestmanille samanlainen. Ylimääräinen kraka annettiin Keken isälle häihin laitettavaksi. Niin kraka kuin vyökin löytyivät Keken luottoliikkeestä täältä Jenkeistä eli JC Penneyltä. 


©Iiro Rautiainen

Sukat ja bokserit halusin ostaa Kekelle itse yllättääkseni hänet hääpäivän aamuna tällä hauskalla etikettijutulla. Bokserit löysin niinkin laadukkaasta ja yllättävästä paikasta kuin Pudasjärven Perhemarketista matkalla mökille :D Sukat ostin Dressmanilta (muistaakseni...) ja ostin sellaiset myös bestmanille, joka tosin sai omansa vasta häiden jälkeen, hups... ;)

Mitäs vielä? Parturissa Keke kävi ihanan serkkuni luona hääviikolla. Kiitos J, että sait järkättyä hiustenleikkuulle niin lyhyellä varoitusajalla aikaa! <3 Viimeiset silaukset Keken hiuksille tehtiin pesun, muotoilutuotteiden ja hiusrajojen siistimisen muodossa Uniquussa hääaamuna samalla, kun meikkaaja-Stella tasoitti Keken ihoa ehostustuotteillaan. Keke hoksasi jostain kuvasta, että sen hiukset oli takaa hiukan pörrössä/pystyssä. Minä en moista huomannut päivän aikana eikä varmasti kukaan muukaan.

Voilá! Näin syntyi aina yhtä komean mieheni hääpäivän look! Oot mussu täydellinen! <3 

©Iiro Rautiainen

Edit. Kengät! Arvasinhan minä, että jotain tästä postauksesta unohtui :) Kengät me löydettiin Oulusta Kenkämeklarista. Siellä oli muutamatkin kivat kopot, mutta päädyttiin lopulta mustiin Vagabondin nauhallisiin peruskenkiin, joita on hyvä käyttää sitten häiden jälkeenkin vaikkapa töissä. Alennuksen jälkeen niille jäi hinnaksi alle 30€, joten hyvä diili tehtiin tässäkin asiassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!