tiistai 1. joulukuuta 2015

Eka potrettikuvauspaikka

Ennen morsiamen ulkoiseen habitukseen tarkemmin perehtymistä jäimme hääpäivämme läpikäymisessä siihen, kun hyppäsimme autoon kaaso S:n toimiessa kuskina ja suuntasimme kohti ensimmäistä potrettikuvauspaikkaamme aikataulusta aika paljonkin myöhässä. Vettä satoi, mutta kuten täällä kerroin, olimme onneksi varautuneet siihen.

Päätimme potrettikuvauspaikat lopullisesti vasta pukeutuessa :D Olimme miettineet vaihtoehtoja, mutta kaikesta pähkäilystä huolimatta emme olleet keksineet kuvauspaikoiksi yhtäkään sisätilaa, vaan kaikki paikat sijaitsivat ulkona. Yksi paikoista oli onneksi kuitenkin katettu, joten päätimme suunnata sinne ensimmäiseksi. Itse asiassa olisimme varmaan suunnanneet sinne sateestakin huolimatta ekana, sillä sen verran paljon tykättiin tuosta paikasta :)

Ajoimme Välivainion K-Supermarketin pihaan, jonne videokuvaajamme Juhokin saapui. Juho-parka oli joutunut odottelemaan meitä jo tovin, olimmehan aikataulusta myöhässä, ja lopullisen kuvauspaikankin ilmoitin hänelle kovin myöhään. Juho ei kuitenkaan ollut tilanteesta moksiskaan, vaan hyppäsi kamerahommiin heti ammattilaisen ottein. Kiitos ja anteeksi vielä Juho! 

Kävelimme lyhyen matkan Kemintien ylittävän ylikulkusillan alle. Tämä graffitein koristeltu paikka toimi ensimmäisenä kuvauslokaationamme. Ihastuin graffititeemaisiin hääkuviin jo hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja koitinkin Oulussa kulkiessani katsella ympäristöä sillä silmällä, jotta löytäisin jonkin kivan graffitiseinän potrettikuvien taustaksi. Tämä paikka osoittautui toimivimmaksi logistiikan ja myöskin ulkonäkönsä vuoksi.

Kuvaukset menivät ihan kivasti. Vähänhän meillä tosiaan tuppasi olemaan kiire, mutta ehkä se oli ihan hyväkin: eipähän ainaskaan ehditty paljon jännittelemään kuvattavana olemista :D Nämä tässä lokaatiossa otetut kuvat on mun omia suosikkejani kaikista otetuista potreteista, vaikka kriittinen silmä tietenkin löytää jotain korjattavaa tai parannettavaa lähes jokaisesta kuvasta :D Perfektionisti mikä perfektionisti ;)


©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Vietimme kuvauspaikalla ehkä n. max vartin. Säpäkkää toimintaa! :) Kävellessämme autoille takaisin sade oli lakannut ja valokuvaaja-Iiro pysäytti meidät äkisti. Hän sai inspiraation kävelyreittimme varrelta ja räpsäisi muutaman kuvan keltaisten kukkien keskellä, minkä jälkeen hyppäsimme autoihin ja jatkoimme kohti Kiiminkiä ja seuraavaa potrettikuvauspaikkaa. Siitä lisää seukki postauksessa! :)


©Iiro Rautiainen

2 kommenttia:

  1. Ooooo, ihanan omaperäinen paikka potretti kuvauksille ja kaunis pari!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Luraish! <3 Itekin tykättiin paikasta kovasti; vähän erilainen vaihteeksi! :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!