torstai 8. lokakuuta 2015

Mun hääkampaus: Half-Up Half-Down

Ennen kuin mikään muu oli häiden suhteen selvää olin ihan satavarma siitä, millaisen hääkampauksen tahdon. Halusin hiusteni olevan hääpäivänä puoliksi auki ja puoliksi kiinni. Ilmeisesti se on ollut mun juttu ihan pienestä pitäen, sillä nuorempana tykkäsin hulluna Astrid Lindgrenin Marikista ja halusin aina äitini laittavan hiukseni Marikin letille eli juurikin tuollain half-up half-down tyylisesti :)


Vähemmän kikkuraa, muuten hyvä ;D 
Kuva
Muistaako joku mitä tässä kuvassa tapahtuu? ;)
Kuva

Jossain vaiheessa hääsuunnitteluja aloin kuitenkin epäröidä päätöstäni (typical bride...). Aloin miettiä kiharoiden kestävyyttä. Hiuslaatuni on tönkkösuora eikä kiharat oikeasti pysy niissä hyvin. Mietin myös sitä, että jos hääpäivänämme on kovin kuuma, tulen tukehtumaan niskavilloihini. Aloin haaveilla löysästä rennosta niskanutturasta, joita näkee tällä hetkellä aika monella morsiamella.

Onneksi päätin kuitenkin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassani, sillä olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen! Koekampauksessa käytyäni kampaaja-Miia sai vakuutettua minut siitä, että kiharat saadaan pysymään ja yllättävän hyvin ne pysyivätkin aamuyön pikkutunneille asti. Kampaus on niin mua ja tunsin oloni siinä tosi kauniiksi ja kotoisaksi, mutten missään nimessä arkiseksi <3

Kampaajanani toimi tosiaan Uniquun Miia ja, jos se ei vielä tullut selväksi, niin olin Miian kädenjälkeen tositositosi tyytyväinen <3 Ensiksi hän laittoi päähäni rullat ja tietenkin järkyttävät määrät pohjustustuotteita kiharoiden pysyvyyden taatakseen ;)


©Iiro Rautiainen

Takaraivolle aseteltiin tupeerauksen jälkeen valkki ja osa hiuksista nostettiin pinneillä ylös.

©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Lisätuuheutta kampaukseen tuotiin kahdella hiustenpidennys"liuskalla". Hiukset kiharrettiin vielä kiharrusraudalla ja viimeistelyyn käytettiin luonnollisesti kilotolkulla lakkaa :)


©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Lopuksi hiuskoru ja huntu aseteltiin paikoilleen ja tadaa! Kampaus oli valmis! :) What do u think?

©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!