perjantai 16. lokakuuta 2015

Esittelyssä: Morsiuspuku

Tässä vaiheessa, kun hääkampaus ja -meikki on täällä blogissa esitelty, olisi ehkä hyvä esitellä eräs toinenkin aika oleellinen asia morsiamen häälookista. Nimittäin hääpuku :) Aloitetaanpa muutamalla kuvalla:


Tämä kuva on yksi mun suosikeistani kaikista
häissä otetuista kuvista <3 Ihanan pikkumurusen
takana näkyy myös vilahdus puvustani ;)
©Iiro Rautiainen
Tämäkin kuva on ihana! Juttutuokio pikkumiehen kanssa.
©Iiro Rautiainen
Puku takaapäin. Hiukan rytyssä vielä
tässä kohtaa.
©Iiro Rautiainen
Ja sivulta.
©Iiro Rautiainen
Ja vielä muutamat edestä ;)
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Mun puku löytyi n. 14kk ennen häitä Tukholman LILLY Brud & Fest -liikkeestä (lisää aiheesta täällä). Se on Lillyn omaa mallistoa vuodelta 2013. Puvun malli on 08-3220-CR, jos jotakuta kiinnostaa :) Jos ollaan rehellisiä, niin tuon reilun vuoden aikana mulle hiipi useaankin otteeseen epäilyksiä puvun suhteen. Lähinnä se johtui varmasti siitä, etten kunnolla muistanut, miltä puku näyttää päälläni. Välillä mietin sen olevan liian pliisu. Välillä taas olin hyvinkin varma siitä, että olin tehnyt oikean valinnan. Kerran näin jonkun huhuilevan samanlaisen puvun perään Facebookin hääkirppiksellä. Siitä tuli hyvä mieli. 

Puku on hyvin erilainen kuin alun perin ajattelin. Näin itseni ennemmin satiinisessa puvussa tai oikeastaan missä tahansa muussa materiaalissa kuin tyllissä. Olin kuvitellut tyllin olevan liian prinsessamaista minulle. Mutta toisin kävi :) 

Puvun malli sen sijaan oli odotettu. Aika pian alettuani sovittelemaan hääpukuja huomasin, että tällainen fit-and-flare -malli on mun vartalotyypille kaikista sopivin. Tai no olisi a-linjainen tai kunnon prinsessamallikin varmasti mennyt, mutta tyyliini sopi hiukan tyköistuvampi ja ei-niin-prinsessamainen mekko. Mekko istui mulle mielestäni hyvin. Joissakin kuvissa, joissa istun, se on toki vähän hassusti kuprulla, mutta annettakoon se puvulle anteeksi :) Ehkä sen kantajakin olisi voinut ajatella vähän enemmän ryhtiään istuessaan ;D

Blingiä puvussa piti tietenkin olla. Olin ehkä hiukan yllättynyt, että noinkin vähän sitä riitti mulle :D Se ehkä olikin se suurin huolenaiheeni matkalla kohti hääpäivää: onko puku tarpeeksi näyttävä? Kuitenkin sovitettuani pukuani ennen Jenkkilään lähtöä toukokuussa, tiesin että kokonaisuus tulee olemaan juhlava. Täytyy aina muistaa, että morsiamen häälookin tekee moni muukin asia kuin pelkkä puku. Niin hiukset, meikki, asusteet kuin kimppukin vaikuttavat kokonaiskuvaan!

Puvussani oli melko pitkä laahus ja JUU kyllähän se oli melko likainen häiden jälkeen, mutta EI se ei haitannut bailaamista tai liikkumista muutenkaan. Puvun helman tylli on hiukan perinteisestä poikkeava muuten siinä mielessä, että se on tuollain jännästi toispuoleinen/viistetty. Kiva yksityiskohta mielestäni! :)


©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Olen onnellinen, että päädyin juuri tähän pukuun. Se istui hyvin ja tunsin oloni siinä omaksi itsekseni ja kauniiksi. Se ei ollut liian överi juhlapaikkaamme ajatellen eikä liian pliisu luonteeseeni peilaten. Juuri täydellinen minulle! Kiitos vielä rakas äiti, että tämän kaunokaisen minulle ostit ja ennen kaikkea, että olit mukana sen löytämisessä! <3

8 kommenttia:

  1. Ihana puku ja ihana morsian! Sä olit täydellinen <3

    VastaaPoista
  2. On kyllä juuri sun näköinen puku. ♥
    Tokihan noin kauniin naisen päällä mikä vain puku olisi näyttänyt hyvältä, mutta yleensä se puku on oikea, josta itsellä on hyvä fiilis. :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!