tiistai 6. lokakuuta 2015

Kaunis kaasokolmikkoni: Kampaukset ja asusteet

Kaasoille tilasin eBaystä simppelit violetit hiuskukat. Hiukan tuollaiset neilikan tyyliset. Ne loivat kivasti yhtenäisyyttä tyttöjen lookeihin, edustivat häiden teemavärejä ja nähtiinpä meidän häissä muutenkin neilikoita, joten siinäkin mielessä valinta oli looginen.


©Iiro Rautiainen

Kaasot tahtoivat kampauksiinsa yhteneväisyyttä heidän mekkojensa ollessa erilaiset (palaan seukki postauksessa niihin vielä erikseen). Kaikki kolme olivat hyvinkin samoilla linjoilla hiusten suhteen, joten kättä ei tarvinnut tässäkään asiassa heillä vääntää :) Kampaajalle annettiin toiveeksi rento sivunuttura leteillä ja tällaista saatiin:


©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen


Minusta tyttöjen kampauksista tuli oikein kivat. Varsinkin tuo keskimmäinen kaaso S:n punertava kampaus oli takaraivolta ihan todella kaunis! Jotain pientä fiilattavaa jokunen heistä taisi omasta kampauksestaan löytää, mutta kaiken kaikkiaan jäin kuitenkin siihen käsitykseen, että ihan tyytyväisiä he kaikki olivat lopputulokseen. Minä maksoin tyttöjen kampaukset, joten onneksi ainakaan omia rahoja heillä ei niissä mennyt hukkaan, jos eivät ihan sataprosenttisen tyytyväisiä olleetkaan ;) 

Kengät kaikilla tytöillä oli nekin erilaiset. Tärkein vaatimus oli lienee kohtuullinen korko, jotta niillä jaksaa tepastella koko päivän. Kaaso S löysi mustat remmikorkkarinsa valmiina kaapistaan ja kaaso J harmaat samantyyliset remmikorkkarinsa DinSkosta. J:n kengät ei näyttäneet hyllyssä oikein miltään, mutta laittaessaan ne jalkaansa: wow! Kaaso A teki oikean löydön omien kenkiensä kohdalla. Tadaa, nämä violetit satiinikorkkarit kokonaista 10€!Kirkkoon kaasot halusivat jotain olkapäidensä suojaksi. Kaaso S hankki itselleen kauniin neulosboleron, kun taas kaasojen A ja J yllä nähtiin huivit. Jep, nyt joku blogiani pitempään lukenut muistaa, kuinka olen aiemmin sanonut näiden hartiahuivien olevan meidän häiden nou nou -listalla, mutta olipa tuolla listalla muutama muukin juttu, jotka lopulta kuitenkin meidän häissä nähtiin ;D


©Iiro Rautiainen

Tilasin kaasoille myös käsikorut eBaystä, mutta ne eivät ehtineet saapua häihin mennessä. Muutoin tytöt sopivat koruista keskenään sen verran, että laittavat hopeaa ylleen. Kaaso J:llä oli esim. roikkuvat spiraalikorvikset Glitteristä. Kynsilakat heillä oli tietenkin violetit. Kynsiä lakkailtiin vielä kampaajallakin ;)


©Iiro Rautiainen

Meikitkin olisin tytöille kustantanut, mutta kaikki päätyivät lopulta tekemään ne itse. Näin he saivat ainakin sellaiset, joista varmasti tykkäsivät. Joskus kun on vaikeaa päästä meikkaajan kanssa samalle aaltopituudelle heti suorilta. Itsekin olen tämän aikaisemmista kokemuksista valitettavasti kantapään kautta oppinut, joten ymmärrän heidän päätöksensä täysin.


Tällä kertaa minulla ei kuitenkaan onneksi tällaista ongelmaa ollut, vaan meikkaajani oli ihan paras! :) Tulevissa postauksissa tästäkin aiheesta juttua tulossa.


2 kommenttia:

  1. Kampaukset näyttää tosi kauniille! :) Ja älyttömän hyvin sopii mekot yhteen, vaikka kaikilla onkin erilaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä kampauksista! ;) Ja mekoista! Niistä julkaisinkin juuri äsken vielä erillisen postauksen :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!