tiistai 13. lokakuuta 2015

Morsiamen asusteet: Hiuskoru

Alusta asti tiesin haluavani hääkampaukseeni korun. Tilasin niitä varalta eBaystä kolme (hups! :D). En ollut varma, mitä haluan enkä tiennyt varmaksi ehtivätkö ne kaikki tulla häihin mennessä, joten varalta piti tilata useampia ;) Kaikki ehtivät saapua häihin mennessä ja ne olivat jokainen vielä hääpäivän aamunakin mun mukana kampaajalla. Siellä me sitten kaasojen, äitin ja kampaajien kanssa yhdessä pähkäiltiin, mikä niistä olisi paras. 

©Iiro Rautiainen

Yksi koruista oli tällainen pyöreähkö ja olin ajatellut sitä mahdollisesti kampauksen etuosaan ikään kuin otsalleni, mutta lopulta se ei tuntunut jotenkin omalta jutulta ja koru olisi kenties ollut hiukan epämukavakin, sillä se on melko painava. Kampaaja innostui tästä nimenomaisesta korusta heti ja olisi mielellään nähnyt sen osana hääkampaustani, mutta bridezilla ei ollut tällä kertaa samaa mieltä ;)


Tässä hiuskoru nr. 1
Jotenkin tällä tavalla aseteltuna
koru olisi voinut olla kiva.
Kuva.

Toinen koruvaihtoehto oli pitkulaisempi ja kampaajalle mennessäni luulin päätyväni sijoittamaan sen hääkampaukseni takaosaan toiselle sivulle, mutta toisin kuitenkin kävi ;)


Tässä hiuskoru nr. 2
©Iiro Rautiainen
Alkuperäinen suunnitelmani.
©Iiro Rautiainen

Päädyimme lopulta nimittäin kolmanteen puolikaaren muotoiseen koruun ja se löysi paikkansa kampauksen takaa hunnun yläpuolelta. Kampaajani oli sen kannalla alun pitäenkin, kun itse vielä luulin, että joku koruista asetellaan kampaukseni toiselle sivulle. Kannattaa luottaa ammattilaisen visioon! ;) Koru istui nimittäin kampaajan ehdottamalle paikalle hääkampaukseeni kuin valettu!


Hiuskoru nr. 3
©Iiro Rautiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!