keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Meidän kutsut: Violettia, vihreää, puita ja tipuja

Nonniin, jospa minä jo uskaltaisin esitellä meidän kutsut täällä blogissa. Äiti laittoi ne postiin viime keskiviikko-iltana ja ensimmäiset ehtivät perille vastaanottajilleen perjantaina. Tähän päivään mennessä uskoisin niistä jokaisen jo varmasti päässeen päämääräänsä :)

Pidemmittä puheitta: Tässä ne nyt olis! Kiitos äiti kuvista <3 




Kutsut ovat yksiosaiset. Suunnittelin ne ilmaisella PicMonkey-kuvankäsittelyohjelmalla. Suunnittelu oli kivaa! Siihen asti, kun piti alkaa säätää sopivien värisävyjen kanssa. Tulostusvärit ja tietsikan näytöllä näkyvät värit kun eivät ole sama asia... Vaikken olekaan kutsuja enkä värejä livenä nähnyt niin näin valokuvienkin perusteella voin sanoa, että värit eivät ole ihan sitä, mitä alun perin hain, mutta saavat kelvata. Muuten olen kutsuihin tosi tyytyväinen! :) Mitäs te muut tykkäätte?

Sain jokin aika sitten ahaa-elämyksen häidemme teeman suhteen. Olen jo jonkin aikaa kaipaillut meille jotain pienimuotoista teemaa, mutta mikään ei ole tuntunut omalta tai on ollut liian ns. suurta tarkoittaen sitä, että teeman täytyisi näkyä häissä joka paikassa, jotta siinä olisi järkeä. Mutta kuten sanottua loppukeväästä se iski tajuntaani: meidän teema on puut! Ja nyt puita ja lintuja näkyy myös kutsuissamme :) 

Painatin kutsut Vistaprintillä. Tein tilauksen netissä ja se kävi oikein näppärästi. Hintakaan ei ollut mielestäni paha: 50 korttia maksoi 61,40€ sisältäen valkoiset perus kirjekuoret ja kutsun takapuolen mustavalkotulostuksen. Meillä kutsun kääntöpuolelle tuli meidän monogrammi ja äitiemme puhelinnumerot puhelinyhteydenottoja varten. Me kun ollaan täällä Yhdysvalloissa niin meihin ei yhteyttä puhelimella tällä hetkellä kovin helposti saa. Ainakaan ilman isoja puhelinlaskuja tai jonkun yöunien häiritsemistä ;)

Sekin, että tilasin kutsut Jenkeistä käsin luottokortilla vanhempieni osoitteeseen Suomeen, onnistui erinomaisesti. Tein tilauksen myöhään keskiviikko-iltana ja ne olivat perillä vanhemmillani jo maanantaina. Nopeaa toimintaa mielestäni!

Mitäs vielä? Kirjekuoren takapuolella oleva sinetti on meidän nimikirjaimilla varustettu tarra. Tilasin ne testimielessä eBaystä jokin aika sitten, ja vaikkei ne ihan unelmieni sinettitarrat olleet, saivat ne silti kelvata :) 

Kiitos pikkuveljelle osoitetarrojen tulostamisesta! <3 

Infolappua emme lähettäneet kutsujen mukana ollenkaan, vaan kyhäsin kasaan häänettisivut, joilta löytyy lisäinfoa häihimme liittyen ja ilmoittautumislomake. Voisinkin kirjoitella seuraavassa postauksessa niistä lisää. 

Ihanaa kesäkuuta kaikille!

14 kommenttia:

  1. Todella kauniita ja sopivan persoonallisia! :) Ja hienoa, tuoda kutsuissakin teemaa vähän esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Karoliina! Kivalta tuntuu saada positiivista palautetta omasta työstä :)

      Poista
  2. Onpa söpöt kutsut! Puut kuulostavat varsin riittävältä ja tyylikkäältä teemalta häihin. Ajattelitteko käyttää puuta jotenkin juhlapaikan koristamiseen? Pinterestissä on tullut vastaan kyllä tosi hienoja pöytäkoristeita, joihin on käytetty puiden oksia ja vieraskirjapuitakin tuntuu olevan monenlaisia aina konkreettisista puista piirrettyihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia! :) Kysymyksestäsi inspiroituneena kirjoitin juuri postauksen, jossa avasin hiukan tuota puuteemaamme :) Ainakin siis pöytäkoristeissamme nähdään puuta hopealla maalattujen oksien muodossa ja yhtenä vieraskirjana toimii sormenjälkipuu :)

      Poista
  3. Ihana värimaailma ja tismalleen teidän häiden tyyliset (ainakin blogin perusteella). Vastaanottajana ilahtuisin näin söpöstä kutsusta taatusti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos Sari! Kiva, että kutsut tuntuvat olevan meidän tyyliset :) Toivottavasti kutsujemme oikeatkin vastaanottajat ovat niistä ilahtuneet :)

      Poista
  4. Hauska teema :) Aivan mahtavat kutsut, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis kutsu, värit näyttää ainakin tässä ruudulla hyviltä.
    Minä tilasin meidän kutsut tänään, toivottavasti saamme ne ensi viikolla matkaan. On niitä fiksattukin. Taidan ruveta jo kirjoittamaan kuoria valmiiksi, ei tuu käsi niin kipeäksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Monika! <3 Mää ootan niiiiin jännityksellä, että teet postauksen teidän kutsuista! :)

      Poista
  6. Ihana kutsu! Mäkin haluaisin kovasti suunnitella kutsut itse kun en oikein ole sopivaa vielä toistaiseksi mistään löytänyt. Piirsitkö itse muuten noi linnut ja puun vai olisko sulla vinkata, mistä kuvia kannattaa kaivella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noorula! <3 Kutsun linnut ja puu on otettu suoraan PicMonkeystä. Siellä on kuvia valmiina aika paljonkin :) Käy ihmeessä kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi teillekin sopivia kuvia. Niin taitava en näissä graafisen suunnittelun jutuissa vielä ole, että osaisin itse piirtää :D

      Poista
  7. Kauniin kutsun olet tehnyt, minulla on vähän samat suunnitelmat kohta lähetettävien varaa päivä kutsujen kanssa (teettättää siis vistaprintillä picmonkeylla tekemäni kutsu) :) Oikeastaan meinasin jo yksi ilta tilata ne mutta kuvan kokoa pitää vielä säätää kun ei mahtunutkaan kortin raameihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kehuista! <3 Innolla jään odottelemaan millaiset teidän StD-kutsuista tulee :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!