torstai 4. kesäkuuta 2015

Meidän häiden teema: puut

Ihan alkuun suuri kiitos kaikille edelliseen postaukseeni kommentoineille! Ihana kuulla muiden mielipiteitä meidän kutsuista! <3

Päivitin hiukan blogin ulkoasua. Nyt se on enemmän häidemme teemaan sopiva :) 

Voisinkin vähän vielä avata tuota valaistumistani häidemme teeman suhteen. Valaistuminen tapahtui jo huhtikuussa. Tajusin aivan sattumalta, että häillämmehän on jo tavallaan ollut jonkin aikaa muukin teema kuin värit violetti, vihreä ja hopea. Nimittäin puut. 

Esimerkiksi pöytäkoristeemme tulevat olemaan hopeiset oksa-asetelmat tähän alla olevaan tyyliin (toivotaan, että toteutus onnistuu yhtä upeasti kuin alla):

Kuva

Vieraskirjaksi olen jo pitkään halunnut sormenjälkipuun, jonka ystäväni on luvannut meille piirtää. Kaikki vieraamme saavat siis taantua hetkeksi lapsen tasolle ja painaa sormenjälkensä meille muistoksi :)

Kuva

Lisäksi meille on tulossa esim. lintuhäkki vieraiden tuomien kirjekuorten säilytyspaikaksi:


Hääpotretteja olisi kiva ottaa metsässä, puukujan tai jonkin kauniin ison puun luona:

Kuva
Kuva

Kuva

Tässä nyt ainakin muutama idea, joissa puuteema tulee näkymään häissämme. Joka paikkaan teemaa ei ole tarkoitus tunkea, vaan käyttää sitä värien lisäksi ikään kuin kaiken yhteen sitovana elementtinä, jos tiedätte mitä tarkoitan :)

6 kommenttia:

 1. Olin vieraana yksissä häissä juuri hetki sitten ja siellä oli puu-teema käytössä. Pöytänumeroiden tilalla oli puun nimet pöytääkohti. Pöydässä oli kyltissä puun nimi ja kerrottu tästä puusta enemmän. Buffet pöydässä kuumien tarjoiluastioiden alla oli puiset pannunalustat ja esim lohi oli tarjoiluastialla mikä näytti puiselta :) se oli kiva yhteneväisyys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas hauskoja ideoita! Meillä tuskin viedään teemaa ihan noin pitkälle, mutta ehdottomasti varteenotettavia ideoita puisen teeman ystäville :)

   Poista
 2. Blogin uusi ilme on ihana! <3
  Minä olen maalaisteeman varjolla suunnitellut tuovani juhlaan sen verran puuta, että maitotonkkiin laitettaisiin pajun- ja koivunoksia.
  Itse asiassa koivu on vahvasti häissämme mukana, mutta ehkä se kuuluu maalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Monika! <3

   Koivu kuuluu ehdottomasti maalaishäihin! Minä, ja jotkut vieraatkin, ollaan sille allergisia, niin meidän täytyy tarkasti miettiä niiden sijoittelua, jos ylipäätään uskalletaan niitä juhlapaikalle tuoda :/

   Poista
 3. Meille tulee sama vieraskirja/sormenjälkipainatus!!;) Tykkäsimme ajatuksesta että sen voi myöhemmin kehystää vaikka makkarin seinälle hääkuvan viereen.;)♥

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!