maanantai 25. toukokuuta 2015

Hyväntekeväisyyttä

Piipahdettiin eilen tulevan kotiseutumme Restonin hyväntekeväisyyshäätapahtumassa Brides Against Breast Cancer Charity Wedding Gown Salessa. Tapahtuma järjestettiin Restonin Sheraton-hotellissa ja myynnissä oli satoja hääpukuja alennushintaan. Myytyjen pukujen tuotot lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen. 

Minullahan on jo hääpuku, joten menimme paikalle lähinnä vain kurkkaamaan, josko siellä olisi myynnissä myös miesten tai kaasojen pukuja. Näin ei kuitenkaan harmiksemme ollut. Sain kuitenkin kotiin viemisiksi pussillisen hääesitteitä, karamellejä ja häälehden. Ei ollenkaan hullumpi saldo :)


Illalla olikin sitten yksi tämän vuoden kohokohdista, kun oli jälleen aika Euroviisujen. Tänä vuonna emme sattuneesta syystä päässeet osallistumaan sukulaisteni kanssa jo perinteeksi muodostuneeseen viisukatsomoon muutoin kuin Skypen välityksellä. Onneksi mulla on kuitenkin uhrautuvainen mies, joka katsoi viisut alusta loppuun mun vierellä <3 Viisuveikkauksemme oli tällä kertaa tosi tasainen, sillä meitä voittajia oli kaikkiaan neljä ja loput osallistujat jäivät vain yhden pisteen päähän. Ensi vuodeksi täytyykin selkeästi tarkentaa sääntöjä niin saadaan yksi voittaja selville ;) Onnittelut Månsille ja Ruotsille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!