keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Tarjous: Lemmenlukko

Näin yön pikkutunteina (täällä Jenkkilässä kello lähestyy kolmea... Pitäis varmaan mennä pikkuhiljaa nukkumaan...) nettiä selaillessani sattui silmiini tarjous tällaisesta alla olevasta lemmenlukosta: vain 12€. Kuulostaa edulliselta minun korvaani! Meillä on jo lemmenlukko, mutta ajattelin jakaa tämän bongaukseni täällä, jos jollakulla muulla sattuisi olemaan tällaiselle tarvetta. Tarjous on voimassa vain tänään 10.6.2015, joten klikkaapa tänne, jos kiinnostuit.


Kuva.

Me saimme oman lukkomme kihlajaislahjaksi ja olin (ja olen edelleen) siitä niiiin mielissäni! :) Vielä emme ole päättäneet, mihin maailmankolkan sillankaiteeseen sen asennamme, mutta eiköhän sille vielä joku kiva paikka löydy :)

8 kommenttia:

 1. Noh, tilaukseenhan tuo meni :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä :) Joko paketti on saapunut kotiin? Oliko lukko hieno? :)

   Poista
 2. Me vietiin viime kihlajaispäivänä omamme kotikaupunkimme luonnonsuojelualueelle Aulangolle.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kaunis paikka! Me ollaan joskus vitsailtu, että kiinnitettäis omamme meidän kotikylän sillankaiteeseen ;) Siinä ei vaan taida olla tarpeeksi ohutta kaidetta sitä varten...

   Poista
 3. Voi perkule! Olen ollut niin kiireinen pari päivää, että en ole ehtinyt edes hääblogeja lukemaan. Harmi, että tarjous meni sivu suun, mutta on tuo niin hieno, että siitä voi sen kolmisen kymppiä maksaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Tiedän niiiin tuon tunteen, kun et ehdi lukea blogeja ja sitten bongaatkin sieltä jonkin kivan tarjouksen tai alekoodin; mutta liian myöhään! :/

   Poista
 4. Vielä tarjouksessa 17.40€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Toivottavasti moni käyttää tarjouksen hyödykseen :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!