keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Juominkeja

Tässäpä hiukan juomasuunnitelmaamme. Meidän häihin kutsutaan hääparin lisäksi 75 aikuista. Toivotaan alla olevien nesteiden riittävän tuolle määrälle. En kirjoita vielä juomien tarkkoja nimiä enkä merkkejä, sillä kaikkia ei ole vielä ostettu, joten ne tulevat minut tuntien mitä todennäköisimmin vielä muuttumaan : D

Näitä harkittiin hääviineiksi
jossain kohtaa, mutta mieli
on tainnut muuttua ;)

Kuohari 14 plo (+ oma pullo hääparille)

Ruokaviinit

Punkku 15 plo
Valkkari 15 plo

Kahvin avecit

Konjakki 1l
Kermalikööri 2l

Miedot

Greippilonkku 2 ltk
Karpalolonkku 2 ltk

Olut 11 ltk

Päärynäsiideri 1 ltk
Sitruunasiideri 1 ltk
Mansikkasiideri 1 ltk
Omenasiideri 2 ltk

Tonkkaviinit illaksi

Punkku 6l
Valkkari 3l

Boolit 15l

+ 1l väkeviä muutaman perus drinksun pohjaksi

Näiden lisäksi alkoholittomia vaihtoehtoja tulee tietenkin myös ja vielä harkinnassa on viskibaari. Mitä luulette: loppuuko juoma kesken? :O 

8 kommenttia:

 1. Hahaa, luin oman kirjoitukseni meidän juomistamme ja taisin huomata, ettei siellä lukenut meidän kahviaveceista mitään! :D Meillä oli kermalikööriä myös tuo 2l, eikä pulloista toista edes avattu. Muuten kuulostaa mielestäni oikein hyviltä määriltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos sinä ihana kommentista! <3 Pistän ehdottomasti korvan taakse ja hankkinen vähemmän kermalikööriä ;)

   Poista
 2. Mulla laskeskeltuna aika samoja määriä, tosin lonkeroa mulla yhteensä 6ltk, mut voi olla että tiputan limelonkeron pois, ei se nyt NIIN hyvää ole. Viinejä ei ole vielä mietitty, eli ei myöskään laskettu.

  Täytyy varmaan nostaa juomamääriä, koska meille kutsutaan parikymmentä enemmän kuin teille ja oma sukuni on semmoisia litrahuulia, että täytyy hakee enemmän... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa kiva kuulla, että laskelmamme eivät ole ihan metsässä, kun teilläkin on suht samoja määriä! :) Kerropa sitten, kun ootte laskeskelleet viinimääriäkin niin voin vertailla meidän määriin ;) Meilläkin varsinkin kaveriporukoissa on litrahuulia, joten täytynee vielä laskea kaikki kertaalleen ja miettiä riittäähän varmasti ;D

   Poista
 3. Noi on kyllä hyvät viinit! Ja valkkaria menee yleensä enempi kesäaikaan, mutta teille riittänee kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin tykkäsin noista viineistä, mutta päädyttiin lopulta kuitenkin toisiin. Samanmaalaisiin kylläkin ;) Valkkarit riitti kuten sinäkin arvelit tapahtuvan. Meillä on esim. kavereissa enemmän punkku- kuin valkkari-ihmisiä, joten uskallettiin ostaa molempia saman verran, vaikka kesä olikin :)

   Poista
 4. Saako udella, kuinka nuo miedot + booli riitti iltajuomiksi teidän häissänne? :)

  Aikas saman kokoiset häät tulossa ja kans pähkäillään paljon pitäisiä viinaksia oikein hankkia ettei lopu kesken, muttei nyt ihan liiaksikaan yli olisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa udella! :) Mulla ei ihan tarkkoja kuluneen juoman määriä ole tiedossa (annettiin häiden jälkeen yli jääneet juomat apureille ennen kuin ehdin ne laskea. Tarkoitus on kuitenkin vielä heiltä kysellä, mitä ottivat ja kuinka paljon niin eiköhän niitä tarkkoja määriä tänne blogiinkin vielä saada.). Mietoja jäi yli reippaasti. Olutta eniten. Ainoa mikä taisi loppua kesken oli kuiva omppusiideri. Boolia ei tehty kuin yhdet setit eli periaatteessa ainakin puolet booliaineksista jäi yli.

   Meille tuo juomamäärä riitti siis oikein hyvin. Tosin osa vieraista, joiden aateltiin juovan, eivät juoneetkaan. Mutta niin. Ihan tyytyväinen olen silti määriin. Eivätpähän ainakaan loppuneet kesken ;)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!