keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Howdy Ho!

Täällä ollaan. Yhdysvaltain Virginian Chantillyssa. Eka viikko on mennyt ihmetellessä ja totutellessa uuteen maahan ja sen tapoihin. Täällä on tosi lämmin. Joka päivä on ollut jotain +25-30 astetta. Tuntuu melko lämpöiseltä tällaiselle Pohjolan asukille :) Ja tämähän ei ole vielä mitään kesähelteisiin verrattuna :O Jet lag alkaa pikkuhiljaa olla selätetty ja toka iltana iskenyt vatsapöpö (ruokamyrkytys tai mikä lie) on sekin paha muisto vain. 

Me asutaan tällä hetkellä Keken työpaikan "townhousessa", mutta muutetaan omaan vuokrakämppään ens viikolla. Viikonlopuna " täytyykin" sitten shoppailla oikein urakalla ;) Asunto ei nimittäin ole kalustettu, joten meidän täytyy hankkia sinne ihan kaikki huonekaluista, siivousvälineisiin, kodinelektroniikkaan ja petivaatteisiin. 

Tämänhetkinen asuinalue Chantilly.

Tuleva asuinalue Reston.

Häiden suhteen mikään ei ole tällä viikolla sattuneesta syystä edennyt. Paitsi se, että mun stressi hääkutsuista sen kun kasvaa. Me ei olla siis vieläkään lähetetty niitä!!! Tiedän jo tarkkaan, mitä haluan, mutta koska meillä ei tällä hetkellä ole pöytäkonetta (graafinen suunnittelu läppärillä tai tabletilla on vähän turhan haastavaa), en saa kutsuja viimeistelyä printtauskuntoon. Ne ovat oikeastaan jo valmiit. Vain värejä täytyisi hiukan säätää. Hääkutsustressi alkaa olla jo niin suurissa mitoissa, etten pysty edes lukemaan teidän muiden hääblogeja kunnolla, koska tuolloin ahdistus vain kasvaa entisestään. Miksi, oi miksi en hoitanut tätä asiaa ennen Suomesta lähtöä?!? :( 

2 kommenttia:

 1. Hei, joku muukin stressaa kutsuista!;)
  Me lähetetään kutsut vasta kesäkuun alussa koska meiltä meni joulukortin välissä se ennakkovaroitus.;) Viimeiset askartelut me hoidetaan kaasojen kanssa 30.5, ei mitenkään viime tippaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muitakin mattimyöhäisiä on olemassa! :)

   Mehän ei olla niitä StD-korttejakaan laitettu... :( Saas nähdä tuleeko meidän häihin ketään, kun kutsut jää niin viime tippaan. Jospa kuitenkin edes läheisimmät on merkannu päivän kalenteriin häähehkutuksieni innoittamana :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!