keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Häälahjoista

Samalle pöydälle onnittelukortteja varten hankitun lintuhäkin kanssa, juhlapaikan saliin johtavaan välikköön, vieraat pystyivät jättämään myös mahdolliset tavaralahjansa. Me oltiin toivottu vierailta ensisijaisesti täytettä häämatkatilille, mutta tehtiin me myös lyhyt lahjalista, jos joku halusi rahalahjan sijaan muistaa meitä mieluummin jollain konkreettisella. 


©Iiro Rautiainen

Lahjalistan teko oli tosi hankalaa, sillä mehän asuttiin häiden aikaan jo täällä Amerikassa, joten mitään kovin isokokoista tai painavaa me ei pystytty toivomaan. Myöskin lahjakortit suomalaisiin ravintoloihin tai kauppoihin eivät olleet vaihtoehto, kun eihän meillä ollut varmuutta, milloin pystyisimme ne käyttämään. 

Muutama juttu me kuitenkin listalle keksittiin ja niistä myöskin muutamat lahjaksi saatiin. Esim. kunnon paistinpannu ja suomalaisia makeita ja suolaisia herkkuja me sitten roudattiin matkalaukuissamme tänne Atlantin toiselle puolen :) Muita lahjatoiveita olivat karikatyyritaulu, kamera, liput Washington Nationalsin baseball-peliin ja lentolaukku. Yritimme keksiä lahjavaihtoehtoja mahdollisimman monelle eri kukkarolle. 

Linkin lahjalistaan laitoimme häänettisivuillemme. Kokosimme listan lahjalista.net iin. Tosi kätevä palvelu mielestäni! Se on ilmainen ja listan voi luoda salasanan taakse, jos haluaa. Listalle voi lisätä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, eikä toiveita tarvitse sitoa mihinkään yksittäiseen kauppaketjuun tms. 

Pääosin ihmiset kuitenkin siis muistivat meitä häämatkatilillemme. Vielä me ei olla häämatkaa varattu eikä hirveästi edes suunniteltu, mutta jospa me jossain kohtaa tuollekin tripille päästäisiin. Täällä Amerikassa kun ollaan niin kiinnostavia matkakohteita on enemmän kuin tarpeeksi. On jotenkin hankala päättää, mihin sitä oikein ensimmäisenä suunnistaisi! Karibian risteily tai Karibian saaret ylipäänsä ovat tällä hetkellä kärkipäässä häämatkaa ajatellen, mutta katsotaan mihin me lopulta päädytään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!