lauantai 16. tammikuuta 2016

Hää"auton" koristelu

Häitä edeltävät päivät olivat toooosi kiireisiä ja jouduin loppuvaiheessa jo valitettavasti priorisoimaan asioita. Yksi jutuista, jotka jouduin jättämään pois siitä yksinkertaisesta syystä, että mulla ei vaan enää ollut aikaa niiden toteutukseen, oli yleensä auton takalasiin kiinnitettävä "Just Married" -kyltti. Olin tästä tosi harmissani, mutta luotin siihen, että hevoskyyti on tarpeeksi näyttävä ilman kylttejä tai muitakaan koristeita, ja koitin unohtaa koko asian.

KUNNES me päästiin kaasojen kanssa vihdoin veljeni kämpille häitä edeltävänä iltana ja kaaso S yllätti mut täydellisesti. Tuo ihana IHANA nainen oli käynyt askartelemassa äitinsä luona meille kyltin kärryjen perään laitettavaksi! Sen takia hän häipyi hiukan etuajassa juhlapaikan koristelutalkoista tuona iltana. Olin tosi otettu tästä kauniista eleestä! <3 Ihana IHANA S!


©Iiro Rautiainen

Kyltissä lukee Game Over. Ilmeisesti olin joskus tekstistä S:n kanssa puhunut, kun hän oli osannut sen kylttiin valita. Bongasin fraasin jo joskus aivan hääsuunnittelun alkuaikoina jostain ja tiesin heti, että se on hyvin vahva ehdokas meidän hääautotekstiksi. Tämä johtuu siitä, että Keke, ja minäkin, tykätään pelailla kaikennäköisiä videopelejä ja meissä molemmissa virtaa enemmän tai vähemmän nörttiverta :)

Ihana S oli vielä omatoimisesti etsinyt netistä kuvan Super Mariosta ja Kaunottaren ja Hirviön Kaunottaresta ja ne koristivat kylttiä osuvasti tekstiä täydentäen. S oli valinnut prinsessan sen mukaan, kuka hänestä muistutti eniten minua. Voiko olla enää sulosempaa?! <3 Oli mulla vaan parhaat kaasot ikinä!!

Tietenkään kyltti ei ole ihan niin viimeistelty kuin se voisi olla, mutta hällä väliä! Itseni tuntien mua olisi niiiin jäänyt harmittamaan "takalasi"kyltin puuttuminen ja oon niiiin iloinen ja otettu siitä, että rakas S semmoisen meille värkkäsi noinkin lyhyellä aikataululla <3 Taitaa tuntea minut tuo ystäväiseni ;) Keken intialaiset työkaveritkin oli muuten meidän häävideotrailerista kyltin bonganneet ja kehuivat sitä kovasti :D 

Muita koristeita meidän heppakärryissä ei sitten ollutkaan. Jotkut tilpehöörit kärryn perään kolisemaan ois tietty olleet kivat, mutta ihan hevosen ja meidän kyydissä istujienkin mielenrauhan vuoksi jätettiin ne suosiolla väliin. Mielestäni heppakyyti oli oikein komea ilman mitään sen kummempia koristeitakin. Kalevi oli valinnut vaatteensa kärryn värien mukaan, mikä oli mielestäni ihan riittävästi kyydin ulkonäköä ajatellen, vaikkei nyt ihan meidän häiden teemaväreissä pysyttykään :)


©Iiro Rautiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!