maanantai 13. huhtikuuta 2015

Voita 150€ lahjakortti häävideokuvaukseen

Rakkaat lukijani! Minulla on suuri ilo ja kunnia julistaa uusi upea arvonta alkaneeksi. 

Häidemme videokuvaaja Juho Vuolas tarjosi arvottavaksi teille lukijoilleni hienon palkinnon: 150€ lahjakortin häiden videokuvaukseen Vuolas Median toimesta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinulla on nyt upea mahdollisuus saada ammattilainen taltioimaan hääpäivänne videolle, jotta voitte sitten kiikkustuolissa yhdessä puolisosi kanssa palata takaisin tuohon teille tärkeään päivään aina uudestaan ja uudestaan. Arvontaan osallistut tekemällä näin:

1) Täytä www.vuolasmedia/arvonta -sivulta löytyvään lomakkeeseen nimesi/nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi sekä hääpäivänne.

2) Jätä lomakkeessa käyttämälläsi nimellä/nimimerkillä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentti, jossa kerrot, miksi haluaisit ammattilaisen videokuvaamaan tärkeän päivänne.

Lisäarvan saat kommentoimalla myös Vuolas Median Facebook -sivun arvontakuvaan.

Arvontaan voit osallistua enintään kahdesti: kerran Facebookissa ja kerran täällä blogissa. Arvonnan säännöt löytyvät täältä

Osallistumisaikaa on 27.4.2015 klo 23.59 asti.


Tässä vielä näyte Juhon taidoista:Onnea arvontaan! :)

10 kommenttia:

 1. Häävideokuvaus olisi ihana juttu siksi, että olen lukenut hääpäivän menevän itse parilta usein yhdessä hujauksessa ja sumussa, niin että esim. vihkimisestä ei tahdo jälkikäteen muistaa mitään. Häävideo auttaisi muistelemaan ja tietenkin tunnelmoimaan nopeasti menevää päivää, vaikkapa joka vuosipäivä skumppalaseja kilistellen :)

  VastaaPoista
 2. Kuvaus olisi ihana muisto ihanasta päivästä, johon voisi aina palata.

  VastaaPoista
 3. Kukapa sitä hääpäivän videoo ei tykkäis myöhemmin katsella? Se taitaa kuvien, sormusten ja miehen lisäksi olla myös ainoa mitä hääpäivästä jää muille näytettäväksi 😜 ja olishan se nyt mageeta tällänen palkinto voittaa, kun kuvaajakin on noin hyvä (ollaan mietitty Juhoa videokuvaajaksi meidän häihin) 😊

  VastaaPoista
 4. Haluaisin ammattilaisen kuvaaman häävideon, jotta saisin hyvän häävideon. Tuttavien kuvaamat videot ovat pahimmillaan täriseviä, joka puolelta otettuja videoita. Ammattilaisen kuvaajan jälkeen voi luottaa ja olisikin ihana katsella hyvää häävideota ja muistella elämän ihaninta päivää. Varsinkin kun itse en jännitykseltäni taatusti muista mitään.

  VastaaPoista
 5. Tjja ! Olisi ihana saada liikkuvaa kuvaa valokuvien lisäksi häistä muistoksi <3 3:lla arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 6. Häämme järjestetään kotikaupungissani lähes 600 km päässä sulhaseni suvusta, minkä vuoksi iäkkäimmät sukulaisemme eivät pääse osallistumaan vihkimiseen. Haluaisimmekin löytää ammattilaiskuvaajan videoimaan häämme, jolloin välimatkan vuoksi estyneet isovanhemmatkin pääsisivät näkemään vihkimisemme :) - Ida

  VastaaPoista
 7. Voi kun haaveilen vielä hääkuvauksesta, jonka kautta voisi palata hääpäivän tunnelmiin vieläkin elävämmin kuin pelkkien valokuvien avulla. 3:lla arvalla mukana! - Päivi

  VastaaPoista
 8. Olen aivan ihastunut muutamiin häävideoihin ja olisihan se ihanaa, jos omastakin päivästä saisi tällaisen "lyhytelokuvan" :) Budjetti asettaa vaan vähän rajoituksia, joten lahjakortti olisi kyllä tervetullut.

  VastaaPoista
 9. Meillä on jo Juhon videokuvaus ollut harkinnassa ihan tosissaan, mutta budjetti on selkeästi ollut este tässä. Juhlat lähestyy ja päätös olisi helppo jos vielä alennus osuisi kohdalle. :) menee siis onnettaren käsiin tämä ainutkertainen muisto. - Johanna G. (3 arpaa)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!