torstai 9. lokakuuta 2014

Loppusuoralla valokuvaajan valinnassa

Viimeksi jäimme siis siihen, että olin rajannut valokuvaajaehdokkaamme alle yhden käden sormin laskettavaan lukumäärään. Vielä hetken pähkäiltyäni ja puntaroituani ja vertailtuani päädyin kahteen ehdokkaaseen, joista kirjoittelin täällä bloginkin puolella aiemmin. 

Vaihtoehtoina olivat siis toisella paikkakunnalla asusteleva nuori, rento, innokas ja todella huikeita otoksia taltioiva "valokuvaajan alku" sekä lähes vuosikymmenen pituisen uran ja satojen häiden kokemuksen omaava (voi että mä inhoan tota omata sanaa, mutta ku en keksiny muutakaan, sori :)) rautainen ammattilainen Oulusta. Hinnassa oli eroa pari sataa euroa oululaisen eduksi johtuen matkakustannuksista. 

Mietin ja pohdin ja ähisin ja puhisin. Molemmat valokuvaajat olivat erinomaisia, mutta oikeastaan tiesin jo kumman heistä haluaisin, sillä olin rakastunut hänen kuviinsa palavasti heti ensimmäisen kerran niitä selattuani. Jotenkin kuitenkin kai alitajuisesti pelkäsin, että Keke on eri mieltä. Näin jälkikäteen voin sanoa, etten tajua, miten saatoin edes ajatella noin. Kävi nimittäin niin, että kun vihdoin loppukesästä esittelin kuvaajat Kekelle, meni hänellä ehkä viisi minuuttia, jos sitäkään, kuvien selailuun ja mielipiteensä muodostamiseen. Ja totta kai me tykästyttiin samaan kuvaajaan! Kuinkas muutenkaan :) Meillä on tosi samanlainen maku oikeastaan asiassa ku asiassa (paitsi esim. karkkimaut meillä on ku yö ja päivä :D), joten miten me oltaisiin tässäkään voitu olla eri mieltä.

Voimme siis todeta, että olisin säästänyt itseäni isommilta sisäisiltä myllerryksiltä, stresseiltä ja vatvomisilta, jos olisin vain yksinkertaisesti aiemmin siirtänyt vastuuta myös tuolle miehenköriläälle. Nooh, ehkäpä mä opin tästä jotain ja samalta vältytään loppuhääsuunnitteluaikana :)

No keitäs nämä kaksi viime hetkille mukana sinnitellyttä kamerataituria sitten olivatkaan? Nyrkkeilytermein: Saanko esitellä Rovaniemen kulmauksessa Iiro Rautiainen!!! Ja Oulun kulmauksessa Juha M. Kinnunen!!! (No joo, pitäiskö rauhottua vähän? Mitkä lie pillerit jääny mulla ottamatta tänään... Sitä paitsi en edes tiedä, sanooko ne oikeesti noin nyrkkeilyotteluissa :D)


Kuva

Seuraavassa postauksessa mä lupaan (Oikeesti lupaan! Ja lupaan olla ehkä himppusen vähemmän dramaattisempikin esittelyssäni) paljastaa kumpaan heistä me päädyttiin, vaikka joku saattaa varmasti jo arvatakin :)

4 kommenttia:

 1. Voi miksi mä menin googlaamaan noita, mä rakastuin meinaan ihan täysin ton Rautiaisen kuviin! Tänne Turkuun vois vaan olla aika messevät matkakustannukset, mistä mä nyt löydän yhtä ihania kuvia ottavan valokuvaajan?! Pääsenkö ikinä yli tästä?! :D Anyway, mä kannustan nyt Rautiaista tässä matsissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin iloksesi kertoa, että matsin voittaja oli kuin olikin tuo sunkin kannattamasi Rautiaisen Iiro! :) Mulle kävi hänen kuviensa kanssa ihan samalla lailla; rakkautta ensisilmäyksellä :)

   Kysäsehän Iirolta rohkeasti, mitä hän veloittaisi Turun keikasta. Ainakin Helsingissä hän on käynyt häitä kuvaamassa. Kerrankin jotain hyötyä asua täällä pohjoisessa; on Iiro lähempänä :D

   Poista
 2. Hahaha olipa hauska kirjoitus! :D Toi kuva nyrkkeilykehästä vielä piste iin päälle! Voi vitsi, varmasti loistava päätös, kumman sitten valitsittekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Knock outin tehtaili tällä kertaa Rautiainen ;)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!