lauantai 7. helmikuuta 2015

Sopivan paksut raamatut :D

Pistetäänpäs eetteriin vielä viimeinen joululahjapostaus (nyt oikeesti lupaan, että tää on viimeinen, pinky promise!). Toivoin ja sain pukilta Mariela Sarkiman kirjat Make Up Bible ja Hair Bible. 


Hair Bible ratkoo takakantensa mukaan jokapäiväisiä hiushaasteita, neuvoo hiusten hoidossa ja muotoilussa ja tarjoaa runsaasti vinkkejä hiuksista huolehtimiseen, kun Make Up Bible taas antaa ratkaisuja monenlaisiin meikkipulmiin ja tekee meikkaamisesta helppoa ja hauskaa.

Vielä en ole ehtinyt kumpaakaan lukea kannesta kanteen, mutta jo näinkin vähäisellä tutustumisella, on niistä ollut hyötyä tällaiselle ei-ihan-niin-huippu-taitavalle kaunistautujalle. 

Ihanaa kirjoissa on myös se, että niiden sivuilla esiintyvät mallit, ovat meitä tavan tallaajia, kadulta bongattuja tavallisia ihmisiä. Tämä on hyvin virkistävää nykypäivänä, jolloin joka paikassa vaalitaan yhtä tietynlaista kauneusihannetta. Hyvä Mariela! Lisäpointsit kansien herkullisista värivalinnoista ;)

2 kommenttia:

  1. Mä haluaisin kans tuon Hair biblen, tosin pitää varmaan itse ostaa :D. Jouluna 2013 ostin ton Make up biblen itselle. Onhan noita moniakin samantyylisiä kirjoja, mutta tykkään noista Mariela Sarkiman kirjoista eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin nämä Marielan kirjat on kivoja :) Eikun kirjakaupoille ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!