tiistai 10. helmikuuta 2015

Bling it on!

Tilasin eBaystä vähän blingiä <3 Tällaisen kaunokaisen:


Olen haaveillut jo jonkin aikaa hääpukuun sopivasta paljettibolerosta. Katsokaa nyt näitä alla olevia inspiskuvia, ai että! Krääk, kukaan erään tietyn lintulajin edustaja ei voi vastustaa näihin rakastumista, kräkrääk ;D

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Tilasin tuon oman paljettitakkini vähän summassa. Siis siinä mielessä, etten esim. paljon etukäteen mittaillut, onko se mulle sopiva. On nimittäin One size. Mutta aika passelin kokoinen se mulle onneksi oli. Halpa hinta (~20€) houkutteli ja toimitus oli nopeahko. Bolero kimmeltää ihanasti ja sille tulee varmasti käyttöä, vaikka se ei häälookiin päätyisikään. Hiukan mua nimittäin mietityttää sen sävy, joka on ehkä himpun verran tumma verrattuna muuhun hääpäivän väritykseeni. Lisäksi sen vuori on musta. Pelkään, että se erottuu valkoista hääpukua vasten rumasti.

En kuitenkaan ole valmis vielä luopumaan ajatuksesta pukea tämä kaunokainen ylleni hääpäivänä, joten tietenkin testaan sitä vielä yhdessä hääpuvun ja muiden jo hankittujen asusteiden kanssa. Wish me luck! Vaikka eipä mua kyllä kauheesti haittais, vaikka se ei puvun kanssa passaiskaan. Siinä tapauksessa saisin nimittäin alkaa pitää sitä heti ;)



Mä sitten rakastan näiden selfieiden ottamista <3 Not...

12 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo löytämäsi inspiskuvat. En yhtään ihmettele, ettet malttanut jättää tilaamatta vastaavanlaista paljettitakkia. Toivottavasti musta vuori ei erotu liikaa ja pääset rokkaamaan takkia myös hääpäivänä. Olisi kiva nähdä takista kuvia myös pukusi kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pakko myöntää, että nuo inspiskuvat tekivät ostopäätöksestä helpon ;) Toivotaan, että takki sopii puvun kanssa yhteen. Muutoin ei auta muu kuin metsästää jostain sopiva ;) Sen verran on tainnut tuosta paljettijakusta tulla mulle päähänpinttymä nimittäin :D Pukua en taida esitellä täällä blogissa ennen häitä, mutta kenties sitten juhlien jälkeen voisin toteuttaa toiveesi takin ja mekon yhteiskuvasta ;)

      Poista
  2. Ihan mahtava bolero! Oon myös etsinyt vuosikaudet jotain tummaa paljettiboleroa, pitääkin tsekata jos ebaysta löytyisi mieleinen (: Musta paljettikangas on muuten siitä kivaa, että se on samalla sekä hillitty että överi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tsekkaamaan eBayn valikoiman. Toivottavasti sieltä löytyisi sullekin mieleinen! :)

      Poista
  3. Ihanaa blingiä! Ja haastoin sinut pohtimaan unelmien polttareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karoliina! Mut onkin jo aiemminkin haastettu, mutten ole vielä saanut aikaiseksi viimeistellä polttariluonnostani. Nyt se täytyy siis tehdä, kun sinäkin heitit haasteella :)

      Poista
  4. Hei Maria, mistä meinaat hommata ne tuolihuput? Ostatko omaksi vai vuokraatko? Mä kysyin vuokralle Toivolan yhteystiedoista ja tulee sillekin hintaa.. Niin tuli mieleen että kun on samat tuolit niin huvittaisiko sua ostaa ne yhessä? :) Voit vastata mulle mailiin tai facebookissa lisätä mut ja siellä kirjotella. Mailiosoite on mia_numminen@hotmail.com. t. Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mia! Kiva kuulla susta! :) Määpä laittelen sulle tässä lähiaikoina sähköpostia niin jutskaillaan enemmän sitä kautta. Mullakin kun on vielä hiukan auki tuo tuolihuppuasia :)

      Poista
  5. Heippa! Oon ajatellut tilata "hääsälää" eBaysta, mut se maailma on mulle tuntematon :) Eli milaiset toimitusmaksut niistä kertyy, onko luotettava jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Toimitusmaksut ovat eBayssä tuotekohtaisia. Joskus ne voivat siis olla ilmaiset ja joskus maksaa paljonkin. Hinnat selviävät tuotteiden esittelysivuilta. Mikäli paketti tulee sinulle Euroopan ulkopuolelta ja sen arvo on yli 22€, voit joutua maksamaan siitä tullimaksuja mahdollisten toimitusmaksujen lisäksi.

      Oon tilaillut eBaystä nyt jonkin verran tavaraa ja myyjät, joiden kanssa oon asioinut, ovat olleet luotettavia. Mikään ammattilainen en tässä hommassa kuitenkaan vielä ole, vaan harjoitteluasteella on vielä mullakin tämä juttu :) Olen pyrkinyt valitsemaan sellaisia myyjiä, joilla on paljon myyntiä ja jotka ovat saaneet hyvää palautetta.

      Muista luoda Paypal-tili maksamista varten. Sillä maksamisen pitäisi olla suht turvallista. Kannattaa myös googlettaa esim. "ebay ohjeet" niin löytyy suomenkielisiäkin ohjeita eBayn käyttöön. Englanniksi tietoa löytyy tietty vielä enemmän :)

      Toivottavasti tästä sepustuksestani oli edes jotain hyötyä! Mukavia shoppailuhetkiä! :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!