torstai 11. joulukuuta 2014

Häälaukkuinspiraatiota

Mullahan on jo yksi häälaukku hommattuna. Löysin sen kirpparilta joitakin viikkoja sitten:

Häälaukkuehdokas.

Laukku ei kuitenkaan ole ihan sitä, mitä alunperin lähdin hakemaan, mutta kun halvalla löytyi niin pakkohan se oli ostaa ;) Eiköhän sen saa myytyä eteenpäin, jos päädynkin johonkin toiseen vaihtoehtoon.

Nyt ajattelin, että voisin tähän alle kerätä muutaman inspiraatiokuvan siitä alkuperäisestä tyylistä, jota laukulta hain (ja haen ehkä edelleenkin... ;D). Eräs lukijakin jokin aika sitten toivoi postausta häälaukusta, joten saamasi pitää :) (Suuri kiitos muuten sinulle postaustoiveesta! <3 Niitä on aina mukava saada. Jos jollain muullakin on postaustoiveita mielessä, niin otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan.)

Häälaukku nr. 1

Häälaukku nr. 2

Häälaukku nr. 3

Häälaukku nr. 4

Häälaukku nr. 5

Häälaukku nr. 6

Häälaukku nr. 7

Häälaukku nr. 8

Häälaukku nr. 9

Häälaukku nr. 10

Häälaukku nr. 11

Kuten välkyimmät ehkä huomasivat, näyttää laukuilla olevan jokin yhdistävä tekijä; BLINGBLIBLIBLINGBLING! ;D 

Mikäs näistä kaunokaisista on sun lemppari?

22 kommenttia:

 1. Oh, aivan ihania laukkukuvia! Mun lemppari on ehdottomasti tuo kasi, kakkonen ja vitonen myös aivan ihania! Blingblingiä sen olla pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samanlainen maku meillä ;) Myös mun suosikiksi on noussu nro 8, mutta tykkään myös nro 2:sta. Blingiä ei voi olla koskaan liikaa ;D

   Poista
 2. 7 on minun suosikki! ja tuohon sun edelliseen postaukseen ehdotuksena että määhän voisin virkata väreihin sopivan korin niille tohveleille sitte. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seiska on tosi kaunis! Oooooh, ois ihan tosi mahtavaa, jos voisit virkata tohveleille korin! Oot niin taitava niitä tekemään! Itse asiassa keksin heti kahdelle muullekin korille käyttöä häissä ;) Eli jos vaan jaksat niin ainakin kolmelle ois tilausta :)

   Poista
  2. Mukava olla vaan avuksi eli tietty jaksan :)

   Poista
  3. Jes, kiitos! Ollaanpa kuulolla tässä niin kerron millasia koreja oisin vailla ;)

   Poista
 3. Aaaaah, aivan IHANIA laukkuja!!!! Voisin hommata noita ihan muuten vaan käyttöön, AH! <3 Mä en kyllä nyt kestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen laukkufriikki siellä ilmeisesti! ;'D Mulle kelpais näistä kyllä kans jokaikinen käyttöön :)

   Poista
 4. Nonni, eksyin sitten näitä ihastellessani Oscar de la Rentan sivuille, ja itku tulee! Kylmiä väreitä oikein huolella!! :D

  VastaaPoista
 5. Oi tuo numero kakkonen! Ihana! Pukuuni en halua blingiä mutta näitä katsellessa tulee hirveä hinku saada kimallelaukku. Sisäinen harakka taitaa heräillä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harakoilla on tapana varsinkin näin pikkujouluaikana heräillä horroksesta ;) Siitä vain rohkeasti blinglaukkua hankkimaan! :) Nro 2 on myös mun mieleen. Kiva muuten, että jätit kommenttia niin tajusin blogisi olemassaolon. Käyn vastavierailulla jahka kerkeän :)

   Poista
 6. Femma! Voi että rusetit on ihania <3

  VastaaPoista
 7. Nro 1 on mun lemppari! Itse toivoisin löytäväni jonkun vanhan laukun, mutta etsintää en ole vielä aloittanut. Ehkä pitäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vintage-laukku olisi kyllä uniikki lisä häälookiin! Ja sehän voisi samalla toimittaa myös "jotain vanhaa" -roolia. Tsemppiä etsintöihin jahka ne alkavat! ;)

   Poista
  2. Niinpä voisikin! Ja kiitos, kohta pitää alkaa etsiskellä ja ehkä käydä sukulaisten varastot läpi myös, ties mitä ihanaa niistä voi löytyä :)

   Poista
  3. Sukulaisten varastot kannattaa ehdottomasti koluta läpi :)

   Poista
 8. Numero 5 eli ihana kultapaljettirusettilaukku! Aika täydellisen överi mutta kuitenkin ei liikaa. Kelpais meikäläisellekin ;)

  Omahan häälaukku tulee rakentumaan tölkkiklipsuista ja hopeakimallelangasta... Öh, ei ehkä se perinteisin vaihtoehto? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusetit on kyllä sieviä ja ihanan paljon blingiä on laukku nro vitosessa :) Ei kuitenkaan missään nimessä liikaa ;)

   Häälaukkusi kuulostaa tosi jännältä, wau! Kiva vaan kun on vähän erilainen kuin muilla! Innolla jään odottelemaan kuvia siitä! :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!