torstai 27. marraskuuta 2014

Ikean tuliaisia

Kävästiin maanantaina ulkomailla mun mummun, veljen ja serkun kanssa. Haaparannassa vierailtiin siis ja Ikeassa piti tietenkin myös pyörähtää. Tällä kertaa sieltä tarttui mukaan (muun tilpehöörin lisäksi) jotain myös häihin:


Nyt ei kukaan vieraista voi ainakaan käyttää tekosyynä tanssimattomuuteensa sitä, että kengät hiertää ;D Olin ajatellut jonkinlaisia släpäreitä häihin hankkivani enkä voinut vastustaa kiustausta nämä violetit (ja harmaat) nähdessäni. Hintakaan ei kirpaissut, sillä yhdestä parista joutui pulittamaan n. 2€. Vielä pitäisi jokin kori hankkia, mihin nämä saisi nätisti esille.

Lisäksi löysin ÖoB:stä kynttilänjalkoja. Vielä on mietinnässä säilytänkö ne valkoisina vai maalaanko esim. hopeisella sprayllä. Kynttilänjalat olivat hyvässä tarjouksessa ja maksoivat vain n. 3€/kpl. Niitä löytyi myös mustana.6 kommenttia:

 1. Superhyvä idea nuo tossukat! Ja vielä perus varvastossuja käytännöllisempi, usein kun naisvierailla on sukkahousut jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ollutkaan tullut ajatelleeksi sukkahousujen vaikeutta varvastossujen kanssa! Tällaiset tossukat tosiaan kätevämmät siinä suhteessa :)

   Poista
 2. Noi tossukat on kyllä söpöt! Itekin aattelin jotain släbärityyppistä, muutaman parin voisi hankkia, vaikka luulen kyllä, että valtaosa menee ihan paljasvarpain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen, että paljasjalkaisia tanssijoita nähdään loppuillasta ;) Mutta onpahan vaihtoehto myös niille, jotka eivät halua varpaitaan paljastella :D

   Poista
 3. Mä ostin just kierrätyskeskuksesta yhden aika samanlaisen kynttilänjalan (hieman korkeampi ja musta)! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!