keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Hääparin pöytä

Meillä oli Keken kanssa oma pöytä juhlasalissa lähellä lavaa. Kuten muitakin pöytiä, peitti meidänkin pöytää valkoinen pöytäliina ja hopeinen kaitaliina. Pöydän toisessa päädyssä oli samanlainen centerpiece kuin salin muiden pöytien keskellä, hopeaksi maalattuine oksineen, bling blingeineen, palapeileineen ja hortensioineen. Näiden lisäksi palapeilin päällä oli äitiltä lainaamani puinen valkoinen kalenterielementti, jossa häiden päivämäärä oli teemaan sopivasti glitteröity.

©Iiro Rautiainen
©Iiro Rautiainen

Pöydän etulaidalla olivat iskän nikkaroimat valkoiset nimikirjaimemme M ja K sekä &-merkki. Tykkään niistä kovasti ja ne pääsevät Suomeen palattuamme satavarmasti osaksi kotimme sisustusta. Kiitos iskä! <3 Kirjainten molemmin puolin oli kaksi hopeista kynttilänjalkaa violetteine kynttilöineen. Sekä kynttilänjalat että kynttilät olen hankkinut joskus vuosia sitten jostain. Kirjainten takana oli vaasi hääkimppuani varten ja sormusnallemme löysi sieltä myös oman kunniapaikkansa.

©Iiro Rautiainen

Pöydän toisessa päässä oli synttärilahjaksi saamamme hopeinen metallinen viinicooleri kuoharipulloamme varten, vesikannu sekä osa erästä ohjelmanumeroamme, josta kerron myöhemmin lisää. Jäipä tuohon reunaan hyvin tilaa vielä viinipulloillekin. Kattaukset viinilaseineen, servetteineen ja aterimineen olivat meillä samanlaiset kuin vieraillammekin poislukien hääbingot ja madlibsit. 

©Iiro Rautiainen

Mun täytyy nyt taas ikäväseni ilmoittaa, että blogissa on jälleen pari viikkoa vähän hiljaisempaa, sillä me lähdetään Keken kanssa käväisemään mutka Suomessa. Yksi mun rakas ystäväni menee tulevana lauantaina naimisiin (IIIIIIIKKKK!!! :D), joten allekirjoittaneella on pienestä hääbloggailutauosta huolimatta luvassa ihanaa häähuumaa <3 Palailen asiaan sitten jälleen huhtikuun alussa, jahka olemme kotiutuneet reissultamme. Aurinkoista kevättä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Utelin sulta aiemmin pitopalvelusta. Saatiin samalta pitopalvelulta huippu tarjous. Mitä tykkäsit provencen ruuista? Millainen menu teillä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja anteeksi, kun en ole ehtinyt aiemmin tähän kommenttiisi vastailemaan. Kiva kuulla, että tekin olette saaneet Provencelta kilpailukykyisen tarjouksen! :) Meidän hääruokien taso oli vaihteleva; aikuisten ruoat (varsinkin liha, nam!) olivat herkullisia, mutta lasten ruoat floppasivat aika pahasti. Menumme koostui erilaisista salaateista, kalkkunarullista, kermaperunoista, uunijuureksista, punaviinikastikkesta ja häränrinnasta. Kakut teimme itse. Lupaan kirjoittaa pitopalvelusta ja menusta tarkemmin lähitulevaisuudessa. Jos tulee jo tässä kohtaa mieleen lisäkysymyksiä, niin vastaan mielelläni :)

   Poista
  2. Minäkin täällä odotan pitopalvelupostausta, meillä kans Provence vaihtoehtona :) Tuntuu että tämä pitopalveluasia on vaikein päätös koko hommassa!

   Poista
  3. Nyt on eka postaus pitopalvelusta eetterissä ;) Pitopalvelun valinta oli meillekin bändin ja valokuvaajan ohella ehdottomasti vaikeimpia valintoja. Tsemppiä päätöksentekoon!

   Poista
 2. Moi! Mikä hääbändi teillä oli? :)

  - Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lilli! Meidän hääbändinä oli upea Partypilami. En voi kehua heitä tarpeeksi! Kympin porukka, ai että! :) Kirjoittelen heistäkin lisää, jahka kerkiän, mutta lisäkysymykset ovat tervetulleita :)

   Poista
 3. Joo, tuo bändi oli todella huippu. Ja kaiken ikäiset pitivät heistä.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!